Alles in 1 Olterterp Vergelijk alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €94


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Olterterp vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle solide verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor rondsurfen, uploaden van bestanden, thuiswerken, films streamen of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van de vergelijker bekijk je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je doorzoekt hierna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Olterterp. Op die manier bespaar je al gauw €53 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Op basis van de vergelijker check jij handige info over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Olterterp.

Alle aanbieders

Ontdek de pakketten van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheden oplopend tot 500 mb/s plus diverse extra zenders.

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €82 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn genres van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over 3-in-1 pakket van T-Mobile.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor het gros van de gezinnen bereikbaar. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 350 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Olterterp biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Onontbeerlijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Olterterp aanwezig? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Voordelen Ongunstig Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traagste verbinding Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €43
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Olterterp?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De populaire providers (KPN, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Tele2, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Hierdoor zit je nooit zonder internet. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? De overstap is eenvoudig met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders werken met deze overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt het papierwerk. Onder andere het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Eveneens dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Ziggo, Online.nl doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Ook nummerbehoud is mogelijk als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Olterterp? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €10,00 korting, extra MB’s en andere extra services zoals gratis gratis HBO. Door deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders maken reclame voor vaak het snelste internet. Normaal wel 400 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden spot je veel voorkomende handelingen. Per activiteit vind jij de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren ongeveer drie verschillende soorten gebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor iedere soort bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor social media, mailen, internetbankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je online video’s op Netflix of NPO. Online met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Oijen.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Olterterp. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in omgeving Opsterland?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker vergelijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, wifi-versterkers, routers? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals live pauzeren, uitzending gemist, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten met extra zenders zoals VH1 Classic. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te stimuleren behoren tot de mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Olterterp.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Via interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiele telefoon, laptop, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Music Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer leveranciers kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven laten je televisieprogramma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als Brava Muziek. Daarbij heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Seaport TV en internationale zenders als Xite. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten zoals Voetbalkanaal en het Star Plus tv-kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Olterterp


Internet en tv vergelijken in Olterterp

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Olterterp. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, vooruitkijken, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Glasvezel internet
Goedkoop proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Overal online TV kijken
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Ruim aanbod zenders
Maximaal voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Heldere voorwaarden
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Gratis modem
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Snelle levertijd
1 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Ruim aanbod zenders
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Gemakkelijk uitbreiden
Aantrekkelijk korting


Youfone

Met YoufoneTV app
Actief in enkele weken
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Snelle levertijd
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Goedkoop vast bellen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Alle bekende tv-zenders
Direct profiteren


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Olterterp

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. Met name in de omgeving Opsterland is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al mogelijk vanaf €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Olterterp? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Noordscheschut.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Olterterp.