Alles in 1 Onna Vergelijk direct alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €71


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Onna vergelijken en online bestellen? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en betrouwbare internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. We internetten voor rondsurfen, uploaden van bestanden, social media, thuiswerken of online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via de vergelijker vergelijk je alle providers. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (on demand films kijken, vooruitkijken, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij doorzoekt aansluitend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Onna. Zo bespaar je tot wel €84 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Dankzij onze zoekmachine zoek jij praktische informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Onna.

Alle internet-aanbieders

Vind de proposities van de meest populaire providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden van 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €63 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 UPC.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de consumenten voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 250 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Onna biedt maar diverse kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Voorgeschreven voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Onna aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Pluspunt Nadelig Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Onna?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Tele2, Ziggo, XS4ALL, Telfort, KPN, Online.nl) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Dit gaat moeiteloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de partijen werken samen met een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Zelfs regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Telfort, Ziggo kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Ook nummerbehoud is mogelijk in het kader van vaste telefonie.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Onna? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals kortingen, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis HBO. Met behulp van zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De 3-in-1 pakketten beloven vaak het snelste internet. Gangbaar is dit 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Beneden doorzoek je een handig overzicht. Per gebeurtenis lees je de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden om en nabij 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezebevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor social media, internetbankieren, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Okkenbroek.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Onna. Hoe weet ik wat bij mij past? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Daarom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in de buurt van Steenwijkerland?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor opties die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra diensten als extra zenderpakketten, on demand films kijken, online tv kijken of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als Fine Living. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Onna.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, desktop, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals RTL 4.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de leveranciers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Het gros van de providers laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
De TV-leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Voorbeelden zijn zenders als VH1 Muziek. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als TV 6 en internationale zenders als Nick Hits. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met meerdere zenderpakketten. Check o.a. Fox Sports en het PCNE kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Overijssel.

alles in 1 in Onna


Internet en tv vergelijken in Onna

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Onna. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, uitzending gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Gemakkelijk uitbreiden
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Goedkoop vast bellen
Introductiekorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Gratis nummerbehoud
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Begin gemist
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Ruim aanbod zenders
Aantrekkelijk korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Gratis nummerbehoud
Goedkope tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Gratis telefoonnummer
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Vlugge activatie
Simpele voorwaarden


Youfone

Verschillende pakketten
Snel en betrouwbaar
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Gemakkelijke installatie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Alle bekende tv-zenders
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Stabiel netwerk
Veel voordeel


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Onna

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. Met name in de omgeving Steenwijkerland zien we dit zeker terug. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Verder spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Onna? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Nootdorp.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Onna.