Alles in 1 Oostrum Vergelijk direct alle providers profiteer van kortingen tot €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Oostrum vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle degelijke internet-connectie is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels deze website bekijk je alle kabelaars. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (on demand films kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Je ziet direct meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Oostrum. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €57 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Door onze postcodetool vind je handige informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Oostrum.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de prijzen van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot wel 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €97 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal vormen van breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Alles in 1 pakket Tweak.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor bijna alle huizen voorhanden. Een grote pré van ADSL is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. Nadeel hiervan is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Oostrum biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Voorgeschreven voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Oostrum beschikbaar? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordeel Nadelig Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Oostrum?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (Telfort, Ziggo, XS4ALL, KPN, Online.nl, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen verschaffen een overstapservice. De aanstaande partij zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Zelfs zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Online.nl, KPN, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Tele2 bieden dit aan. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract nu online sluiten.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Belangrijk: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Oostrum? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, of iets als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Dankzij deze combideals haal je het maximale uit je pakket. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internet-aanbieders beloven hoge internetsnelheden. In de regel wel 400 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna tref jij veel voorkomende handelingen. Per handeling spot je de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Vereiste snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn globaal gezien 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent alleen online voor internetbankieren, social media, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Film1 of NPO. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Oosteind.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Oostrum. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Venray?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools vind je snel welke leveranciers er zijn. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke producten heb je nodig?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een hoop alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Bekende voorbeelden zijn extra’s als extra zenderpakketten, live pauzeren, tv programma’s opnemen of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als MTV Brand New. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Oostrum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (mobiele telefoon, laptop, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals Eén.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal internetproviders kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere organisaties kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Het gros van de providers laten je televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
De meeste pakketten werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als MTV Hits Muziek. Daarentegen kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV Gelderland. Echter ook wereldwijd: BBC Two. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket personaliseren met extra zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport of het Meiden van Holland televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Oostrum


Internet en tv vergelijken in Oostrum

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Oostrum. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Alle bekende kanelen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Live pauzeren
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Installatiegarantie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Alle bekende tv-zenders
Goedkope tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Gemakkelijk overstappen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Diverse pakketten
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Met installatie garantie
Maximaal voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Met handige App
Eerste periode korting


Youfone

Verschillende pakketten
Betrouwbaar netwerk
Simpele voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
HD-zenders kijken
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Snel en betrouwbaar
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Meerde add-ons
Periodieke aanbiedingen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Oostrum

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Ook in de buurt van Venray zien we dit zeker terug. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en bijzonder stabiel. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Oostrum? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Olburgen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Oostrum.