Alles in 1 Orvelte Bekijk alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €97


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Orvelte vergelijken en online overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een snelle en trouwe internetaansluiting mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor downloaden van bestanden, films streamen, internetbankieren, rondsurfen en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost het abonnement mij?

Door de vergelijker vind je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, live pauzeren) en selecteer het aantal belminuten. Je vindt daarna zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Orvelte. Dit levert een forse besparing op, tot wel €54 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Via onze tool check je uitgebreide details over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Orvelte.

Alle internet-providers

Ontdek de proposities van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid van wel 200MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €58 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een soorten breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Internet, tv zonder bellen ZeelandNet.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor vrijwel alle huizen bereikbaar. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de lage snelheid (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Orvelte heeft maar 1 of 2 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Dankzij glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid is vaak gelijk. Vereist voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Orvelte voorhanden? Start met vergelijken en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Pluspunt Ongunstig Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Orvelte?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De populaire providers (KPN, Telfort, Tele2, Vodafone, Online.nl, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Daardoor ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 contracten kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe provider. Een goede alles-in-1 deal gespot? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven verschaffen deze overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Ziggo, Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Orvelte? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, dubbele data, en andere extraatjes als gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van soortgelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De grote providers lopen te koop met enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder doorzoek jij een lijst met voorbeelden. Per bezigheid lees jij de benodigde snelheid.


Wat doe jij? Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien ruwweg 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor surfen, internetbankieren, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of NPO. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Dit kan met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Oosthuizen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Orvelte. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Midden-Drenthe?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript vind je snel welke leveranciers er zijn. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan extra services zoals uitzending gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of premium zenderpakketten met premium zenders zoals Fine Living. Wil je hier echt gebruik van maken? Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Orvelte.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? Tegenwoordig bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiel, PC, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Dance Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal tv-aanbieders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Steeds meer organisaties laten je programma’s opnemen. Dit kan via PVR (ontvanger met harde schijf) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
De TV-providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals FOX Entertainment. Eveneens kun je ook regionale zenders kijken als RTV Sternet. Echter ook wereldwijd: Pebble TV. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog completer maken met betaalde zenderpakketten zoals FOX en het X-MO televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Orvelte


Internet en tv vergelijken in Orvelte

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Orvelte. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en zoek naar de voorwaarden (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (online tv kijken, vooruitkijken, begin gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Glasvezel internet
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Gratis modem
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Moeiteloos overstappen
Direct profiteren

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Glasvezel internet
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Begin gemist
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Gratis ontvanger
Voordelige prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Installatiemonteur mogelijk
Unieke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Live pauzeren
Aantrekkelijk korting


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Met gratis router
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gemakkelijk overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Moeiteloos overstappen
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Gratis telefoonnummer
1 jaar aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Orvelte

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de streek Midden-Drenthe zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Orvelte? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Ommeren.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Orvelte.