Alles in 1 Ottersum Bekijk alle pakketten profiteer van kortingen tot €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ottersum vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle gedegen aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor rondsurfen, internetbankieren, onze studie, downloaden van bestanden en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels onze postcodetool vind je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je ziet nadien rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Ottersum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €64 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Dankzij onze postcodetool spot je nuttige informatie over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Ottersum.

Alle aanbieders

Check de prijs van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €93 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen genres van breedbandinternet. Alleen, welk type verbinding past bij mij? Lees direct meer over Alles in 1 Plinq.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de gezinnen te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Ottersum werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Ottersum verkrijgbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Pluspunt Ongunstig Prijzen
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traag Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €45
3. Glasvezel De snelste verbinding Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Ottersum?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, KPN, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Bij een overstap wordt alles voor jou geregeld. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Veel organisaties zijn aangesloten bij de overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt dan alles. In het bijzonder het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl werken hier samen aan. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Ottersum? Kies je voor alles in 1 producten dan dien je hiervoor beloond te worden. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, gratis mobiele data, of iets als gratis add-ons voor je interactieve TV. Dankzij aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers maken reclame voor razendsnel internet. Normaal wel 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Beneden doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per activiteit tref jij de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over ongeveer 3 types internetgebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, mailen, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Youtube of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Opeinde.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Ottersum. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in de streek Gennep?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, data-kabels, modems? Geen behoefte aan bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor services die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extraatjes zoals uitzending gemist, vooruitkijken, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als Ons. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te stimuleren zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Ottersum.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (tablet, computer, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als NPO 101 Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige leveranciers kan dit tot 2 dagen. Maar bij steeds meer tv-aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Het gros van de bedrijven laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) of via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
De meeste pakketten hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk aan kanalen als Ketnet Kids. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Dijkland. Maar ook internationalen zoals Comedy Central Extra. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten evenals HBO en het Euro D tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Limburg.

alles in 1 in Ottersum


Internet en tv vergelijken in Ottersum

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Ottersum. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, online tv kijken, begin gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Actief in enkele weken
Eerste periode korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Overal online TV kijken
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Snel en betrouwbaar
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Gemakkelijk overstappen
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Digitaal tv-kijken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Zorgeloos online
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Met radiozenders
Goede welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Videotheek thuis
Scherpe aanbieding


Youfone

Met 26 HD zenders
Vlugge activatie
Voordelig proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Glasvezel internet
Voordelige prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
De alles in 1 oplossing
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelGemakkelijke installatie
Veel voordeel


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Ottersum

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. En ook in de regio Gennep zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (150 tot 300 Mbps), en zeer betrouwbaar. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Ottersum? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Oost-Souburg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Ottersum.