Alles in 1 Oudega Ontdek alle providers bespaar jaarlijks tot wel €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Oudega vergelijken en afsluiten? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe stabiele verbinding met internet is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor rondsurfen, downloaden van bestanden, films streamen, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van onze tool check je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij doorzoekt hierna direct de goedkoopste alles in 1 provider in Oudega. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €93 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Door de vergelijker ontdek jij uitgebreide info en adviezen over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Oudega.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de deals van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot 500MB plus handige interactieve TV

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €67 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, bellen en tv Kabelnoord.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor heel veel gezinnen toegankelijk. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Oudega heeft slechts een paar kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Via glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Onontbeerlijk voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Oudega verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Voordelig Nadelig Abonnement
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €46
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Oudega?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (KPN, Vodafone, Telfort, Ziggo, Tele2, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers werken met een overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens zien zij erop toe dat de verbinding wordt geactiveerd. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Tele2, KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Oudega? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis Netflix. Door toedoen van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders beloven vaak het snelste internet. Normaal wel 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand tref je een aantal alledaagse voorbeelden. Per gebeurtenis doorzoek je de internetsnelheid die benodigd is.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden min of meer drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor social media, internetbankieren, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Oterleek.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Oudega. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in de streek De Friese Meren?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Nadat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Het gros van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om extraatjes zoals begin gemist, uitzending gemist, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Disney XD 24h. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Oudega.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, Xbox, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Comedy Central Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige kabelaars is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij steeds meer leveranciers kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Meer en meer organisaties laten je programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Additionele zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Bijvoorbeeld kanalen als VH1 Muziek. Ook kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als RTV Rijnmond. Maar ook internationalen zoals Euronews. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met meerdere zenderpakketten als FOX of het Zee TV tv-kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Oudega


Internet en tv vergelijken in Oudega

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Oudega. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, on demand films kijken, uitzending gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die jou aanspreekt.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Met handige App
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Snel en betrouwbaar
2 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Optionele zenderpakketten
Scherpe aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Interactieve televisie
Direct profiteren

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Optionele zenderpakketten
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Gratis ontvanger
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Meerde add-ons
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Vlugge activatie
Scherpe aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Programma gemist
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Stabiele verbinding
Goede welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Top serviceteam
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Goede klantenservice
Veel voordeel


Beste alles-in-1 met glasvezel in Oudega

TV-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de omgeving van De Friese Meren komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), en bijzonder stabiel. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Oudega? En welke providers bieden het aan? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Oosterzee.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Oudega.