Alles in 1 Overijssel Vergelijk online alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €97


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Overijssel vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle degelijke verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Dit gebruiken we massaal voor 0 of online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Dankzij allesin1prijzen.nl check je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, online tv kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij vindt nadien rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Overijssel. Start met vergelijken en bespaar zo €69 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Het kan allemaal! Middels onze postcodetool spot je behulpzame informatie + tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Overijssel.

Alle internet-providers

Ontdek de pakketten van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €54 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal soorten breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding moet ik kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Pakket Canal digitaal.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle woningen toegankelijk. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Overijssel werken helaas 1 of 2 kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? D.m.v. internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Overijssel aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Voordelig Nadelen Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Maximale snelheden Matig leverbaar Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Overijssel?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste landelijke spelers (KPN, Tele2, Vodafone, Online.nl, Ziggo, Telfort) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een nieuw 3-in-1 pakket gezien? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders werken met een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk aan het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Zelfs managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Telfort, Tele2, XS4ALL, Online.nl, Ziggo kunnen dit aanbieden. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Overijssel? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Concreet ontvang je “bonussen” zoals kortingen, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis Spotify. Door gebruik te maken van dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers schreeuwen met hoge internetsnelheden. Normaliter 425 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder bekijk jij een handig overzicht. Per online activiteit tref je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen ruwweg 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort bevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, mailen, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Film1 of Netflix. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Zwagerbosch.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Overijssel. Hoe maak ik een goede keuze? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke partijen leveren in en rondom Overijssel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools doorzoek je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Liever zonder televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn extraatjes zoals online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken of pakketten met extra veel zenders met betaalkanalen als Disney XD 24h. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router aan te jagen behoren tot de mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Overijssel.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen vind je in elk drie in één pakket digitale TVDankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, desktop, of “ouderwets” op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 8.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige internetproviders kan dit max. 48 uur. Bij andere internetproviders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de organisaties bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als Nat Geo Wild Documentaire. Daarbij heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Stads TV Utrecht en internationale zenders als VH-1 Classic. Je kunt jouw digitale-tv abonnement uitbouwen met betaalde zenderpakketten als PTV Prime en het Hustler TV kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Overijssel.

alles in 1 in Overijssel


Internet en tv vergelijken in Overijssel

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Overijssel. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, live pauzeren.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Heldere voorwaarden
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Glasvezel internet
2 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Digitaal tv-kijken
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Betrouwbaar netwerk
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Stabiel netwerk
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Installatiemonteur mogelijk
Introductie-aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Top verbinding
Scherpe prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Uitzending gemist
Direct profiteren


Youfone

Momenteel alleen DSL
Binnen 6 weken actief
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Met extra zenderpakketten
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Optionele zenderpakketten
2 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelAlle bekende kanelen
2 jaar aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Overijssel

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In en rondom Overijssel is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is snel (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Overijssel? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Zonnemaire.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Overijssel.