Alles in 1 Overloon Check alle pakketten en bespaar tot wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Overloon vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een snelle en trouwe aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor onze studie, downloaden van bestanden, films streamen, uploaden van bestanden en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van onze postcodetool ontdek je alle kabelaars. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je ziet direct zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Overloon. Zo bespaar je tot wel €65 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Het kan allemaal! Met behulp van onze postcodetool spot je handige informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Overloon.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de pakketten van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot maximaal 500 mb/s plus handige interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €85 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Internet, televisie en bellen Kliksafe.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze verbinding is eigenlijk voor alle huizen toegankelijk. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. Overloon biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Cruciaal voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Overloon af te sluiten? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Pluspunt Nadelig Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Overloon?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (Tele2, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Telfort, KPN) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Zodoende kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding gevonden? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de partijen bieden deze overstapservice. De toekomstige partij regelt het papierwerk. In het bijzonder het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Telfort, Tele2 hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook indien wenselijk.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Overloon? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met behulp van combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met enorme internetsnelheden. Soms tot wel 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand spot je veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid vind je de minimale snelheid.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn om en nabij drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor Social, e-mailen, websites bezoeken. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of NPO. Online met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Oudendijk.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Overloon. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke internet providers zijn er in de streek Boxmeer?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website bekijk je direct de beschikbare aanbieders. Als je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen interesse in vaste telefonie? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Hierbij kun je denken aan modules als begin gemist, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of dure zenderpakketten met premium zenders zoals Disney XD 24h. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Overloon.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, computer, of “ouderwets” op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als TV Oranje Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij verscheidene providers kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer tv-aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Veel aanbieders laten jou (gratis) programma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
Internet providers bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals Ketnet Kids. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV Rijnmond. Echter ook wereldwijd: BBC Four/ CBeebies. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan FOX of het Star Plus tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Overloon


Internet en tv vergelijken in Overloon

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Overloon. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (online tv kijken, tv programma’s opnemen, on demand films kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Stabiele verbinding
Goedkoop proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Snel en betrouwbaar
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Optionele zenderpakketten
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Videotheek thuis
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Uitzending gemist
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Alle bekende tv-zenders
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Alle bekende tv-zenders
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
HD-zenders kijken
Direct profiteren


Youfone

Experia Box V10
Tot 7 dagen terugkijken
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Optionele zenderpakketten
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Goedkoop vast bellen
Korting bij 1 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Alle bekende kanelen
Scherpe welkomstbonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Overloon

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de streek Boxmeer is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarbij biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een misvatting: Glasvezel internet is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Overloon? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Ossenwaard.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Overloon.