Alles in 1 Paesens Vergelijk direct alle aanbieders en bespaar tot wel €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Paesens vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle goede aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor films streamen, uploaden van bestanden, thuiswerken, downloaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met deze website bekijk je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Je doorzoekt daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Paesens. Start met vergelijken en bespaar zo €75 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Door allesin1prijzen.nl bekijk jij uitvoerige informatie + tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Paesens.

Alle aanbieders

Check de prijs van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maximaal 100 MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €58 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Maar welke internetverbinding is handig in mijn situatie? Bekijk snel informatie over Internet, tv en bellen Ziggo.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor bijna alle Nederlanders bereikbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Paesens heeft slechts een paar kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden zijn doorgaans gelijk. Een must voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Paesens beschikbaar? Start met vergelijken en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Pluspunt Nadeel Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €38
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Keuze is zeer beperkt Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Paesens?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste landelijke spelers (Telfort, Ziggo, Tele2, XS4ALL, KPN, Vodafone) hebben een samenwerking. Bij een overstap regelt de nieuwe provider alles. Derhalve zit je nooit zonder internet. Maar wanneer kan dat? De meeste alles-in-1 contracten hebben een looptijd van 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal geselecteerd? Je zult geen hinder ondervinden met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste bedrijven bieden een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Eveneens dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Je bent dus geen dag offline. KPN, Ziggo, Vodafone, Tele2, XS4ALL, Online.nl bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Maak je geen gebruik van deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk voor de vast telefoon.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Paesens? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, extra MB’s en additionele bonussen als gratis zenderpakketten. Met dank aan zulke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders lopen te koop met razendsnel internet. In de regel wel 450 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder doorzoek jij een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid spot jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien door de bank genomen 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, mailen, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Netflix. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Oudeschip.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Paesens. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is afhankelijk per situatie. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in de omgeving van Dongeradeel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen interesse in vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Welke add-ons kies ik?
Veel van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Denk aan aanvullende opties zoals online tv kijken, uitzending gemist, vooruitkijken of premium zenderpakketten met extra zenders zoals Pebble TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterzijn voor sommige huizen onmisbaar. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Paesens.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (telefoon, PC, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Nat Geo Wild Documentaire.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal alles-in-1 providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij weer andere providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer internetproviders laten je tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Voorbeelden zijn zenders als TV Oranje Muziek. Daarentegen kun je ook regionale zenders kijken als Seaport TV en je kunt kiezen voor ARTE. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Fox Sports en het Haber Türk TV televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Paesens


Internet en tv vergelijken in Paesens

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Paesens. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Stabiel netwerk
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Ruim aanbod zenders
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Installatiegarantie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Alle bekende tv-zenders
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Top verbinding
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Top serviceteam
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Met gratis router
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Alle tv-zenders
Scherpe voorwaarden


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Snelle levertijd
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Alle tv-zenders
Veel voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Top verbinding
Voordelige prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Gratis nummerbehoud
2 jaar aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Paesens

Televisie kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek Dongeradeel wordt dit bevestigd. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat mensen vaak zeggen: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Paesens? En welke providers bieden het aan? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en activeer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Oud Ade.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Paesens.