Alles in 1 Peins Vergelijk online alle providers en bespaar tot wel €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Peins vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een snelle en solide internetverbinding is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor thuiswerken, uploaden van bestanden, televisie kijken, internetbankieren maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost het abonnement mij?

Met behulp van de vergelijker bekijk je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (live pauzeren, on demand films kijken, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij ziet direct rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Peins. Dit levert een forse besparing op, tot wel €100 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of zoek je naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met behulp van de vergelijker ontdek jij handige informatie + tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Peins.

Alle internet-providers

Vergelijk de prijs van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot maximaal 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €64 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste types breedbandinternet. Echter, welke internetverbinding is handig in mijn situatie? Check nu alles over Internet en tv pakket Youfone.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor bijna alle Nederlanders te ontvangen. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding van maximaal 50MB. Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. Nadeel hiervan is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Peins heeft maar 1 of 2 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden zijn doorgaans gelijk. Essentieel voor de zwaargewichten. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Peins af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Positief Minpunt Tarief
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €35
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Peins?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grootste providers (Tele2, KPN, Online.nl, Telfort, Vodafone, XS4ALL) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de partijen werken samen met de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt het papierwerk. Onder andere het beëindigen van het huidige televisie- bellen en internet abonnement. Zelfs zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Online.nl, KPN, Vodafone, Telfort, XS4ALL, Ziggo geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Let op: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Peins? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je daarin tegemoet gekomen. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis FOX Sports. Door toedoen van soortgelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De 3-in-1 pakketten adverteren met enorme internetsnelheden. Normaliter 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand vind je een handig overzicht. Per gebeurtenis bekijk jij de vereiste snelheid.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden door de bank genomen drie verschillende segmenten. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, mailen, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Ouwsterhaule.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Peins. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Daarom vind je hierbij wat tips.

Welke partijen leveren in regio Franekeradeel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript vind je in een oogopslag alle spelers. Zodra je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, modems, data-kabels? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor services die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extraatjes zoals tv programma’s opnemen, online tv kijken, begin gemist of een extra zenderpakket met betaalkanalen als MTV Brand New. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen zijn opties. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Peins.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, laptop, en de traditionele TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Hits Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere organisaties kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Het gros van de organisaties bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
De TV-aanbieders hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Voorbeelden zijn zenders als 24 Kitchen Entertainment. Daarnaast kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Boschtion. Of wat dacht je van: FOXlife. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog completer maken met extra zenderpakketten evenals Eredivisie live en het Haber Türk TV kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Peins


Internet en tv vergelijken in Peins

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Peins. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (online tv kijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Binnen 6 weken actief
Introductie-aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Overal online TV kijken
Introductiekorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Zorgeloos online
Scherpe voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Gratis ontvanger
Voordelig proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Gratis telefoonnummer
Veel voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Binnen 6 weken actief
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Meerde add-ons
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Alle bekende kanelen
Goede welkomstkorting


Youfone

Verschillende pakketten
Programma gemist
Voordelige tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Alle bekende tv-zenders
Scherpe prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Stabiele verbinding
Direct profiteren

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Stabiele verbinding
Goede welkomstkorting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Peins

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. En ook in de regio Franekeradeel zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (50 tot 100 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Peins? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Oude Niedorp.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Peins.