Alles in 1 Peize Check alle aanbieders profiteer van kortingen tot €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Peize vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle bekwame internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. Internet gebruiken we voor televisie kijken, uploaden van bestanden, thuiswerken, films streamen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door onze tool check je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (live pauzeren, on demand films kijken, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij doorzoekt daaropvolgend rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Peize. Dit levert een forse besparing op, tot wel €77 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Op basis van onze zoekmachine vergelijk je uitgebreide info over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Peize.

Alle internet-providers

Ontdek de prijs van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €61 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal genres van breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 pakket OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor vrijwel alle huishoudens te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met een aansluiting op de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Peize werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Via glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden bij veel woning. Is glasvezel internet in Peize voorhanden? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Gunstig Minpunt Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Meest snelle internet Lastig aansluitbaar Vanaf €55

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Peize?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Online.nl, KPN, XS4ALL, Telfort, Ziggo, Vodafone) werken in een centraal systeem. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een nieuw 3-in-1 pakket gespot? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven zijn aangesloten bij deze overstapservice. De nieuwe aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, XS4ALL, Telfort, Ziggo, Tele2, Vodafone hebben deze mogelijkheid. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Koop het toekomstige pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Peize? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan dien je hiervoor beloond te worden. Concreet ontvang je “bonussen” zoals kortingen, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De verschillende providers schreeuwen met razendsnel internet. Soms tot wel 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna tref je een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit lees je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren bij benadering 3 types internetgebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, internetbankieren, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of Film1. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Overasselt.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Peize. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in en rondom Noordenveld?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, routers, modems? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn modules als tv programma’s opnemen, vooruitkijken, extra zenderpakketten of dure zenderpakketten met extra zenders zoals Disney XD 24h. Wil je hier echt gebruik van maken? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verbeterkunnen voor jou handig zijn. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Peize.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (telefoon, desktop, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals Ginx Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele partijen kan dit tot 2 dagen. Bij weer andere organisaties kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de kabelaars bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als MTV Music Muziek. Daarentegen kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Boschtion. Echter ook wereldwijd: CNBC Europe. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog completer maken met betaalde zenderpakketten evenals FOX of het Passie XXX kanaal. Op de providers website check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in Peize


Internet en tv vergelijken in Peize

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Peize. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Gemakkelijk overstappen
Voordelige tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Moeiteloos overstappen
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Programma gemist
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Digitaal tv-kijken
Lage tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Gratis modem
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Meerde add-ons
Welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Met handige App
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Met radiozenders
Heel betaalbaar


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Met gratis router
Scherpe voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Pakket zelf samenstellen
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Stabiele verbinding
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Gratis telefoonnummer
Goede prijs/kwaliteit


Beste alles-in-1 met glasvezel in Peize

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Noordenveld zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet heb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Peize? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Oude Pekela.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Peize.