Alles in 1 Pesse Bekijk alle providers bespaar jaarlijks tot wel €59


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Pesse vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een rappe gedegen internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken het voor films streamen, televisie kijken, thuiswerken, social media maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij ons zoekscript check je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, online tv kijken, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je spot daarna direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Pesse. Op die manier bespaar je al gauw €77 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Geen probleem! Via de vergelijker bekijk jij uitvoerige informatie + tips over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Pesse.

Alle kabelaars

Bekijk de pakketten van de meest populaire providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €94 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Internet en tv pakket Tweak.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de consumenten bereikbaar. Een actueel pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie gebruik. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Pesse werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Met behulp van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Een must voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Pesse af te sluiten? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Positief Nadeel Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €46
3. Glasvezel Meest snelle internet Matig leverbaar Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Pesse?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (Online.nl, KPN, Ziggo, Tele2, Vodafone, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Maar wanneer kan dat? Het gros van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Dit proces gaat soepel en vlot door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen werken samen met deze overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. Denk aan het afzeggen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Vervolgens dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Vodafone, Online.nl, KPN, Ziggo, XS4ALL doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Pesse? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Elke maand opnieuw €5,00 korting, dubbele data, of iets als gratis zenderpakketten. Door toedoen van aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De grote providers verkondigen supersnelle internetpakketten. Veelal 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hier beneden doorzoek jij een handig overzicht. Per werkzaamheid bekijk je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We herkennen naar schatting drie “klassen” internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor iedere soort bevelen we een andere snelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor E-bankieren, Social, e-mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Overschild.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Pesse. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in de streek Hoogeveen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met onze vergelijker doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, wifi-versterkers, modems? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor services die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra diensten als live pauzeren, begin gemist, tv programma’s opnemen of uitgebreide kanalen pakketten met aanvullende themakanalen als Extreme Sports Channel. Heb je dit wel echt nodig? Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te stimuleren kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Pesse.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Tegenwoordig is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, PC, en de traditionele TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als VH1 Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de providers kan dit slechts een paar dagen. Bij andere organisaties kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal organisaties verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
De meeste pakketten hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als VH1 Classic Muziek. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Alkmaar Centraal. Echter ook wereldwijd: Cartoon Network. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met meerdere zenderpakketten. Denk aan Film1 en het Euro Star tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Drenthe.

alles in 1 in Pesse


Internet en tv vergelijken in Pesse

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Pesse. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (vergeet de speedtest niet!)
2. Klik op vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (online tv kijken, begin gemist, extra zenderpakketten.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Gratis nummerbehoud
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Met radiozenders
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Met gratis router
Aantrekkelijk korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Binnen 6 weken actief
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Begin gemist
Sportgoedkoop

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Stabiele verbinding
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Glasvezel internet
Hoge aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Digitaal tv-kijken
Goedkoop proberen


Youfone

Momenteel alleen DSL
Interactieve televisie
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Goede klantenservice
Scherpe aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Gemakkelijk overstappen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Topkwaliteit TV
Sportgoedkoop


Beste alles-in-1 met glasvezel in Pesse

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Hoogeveen zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Pesse? En welke providers bieden het aan? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Oudebildtzijl.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Pesse.