Alles in 1 Piaam Vergelijk alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Piaam vergelijken en online overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet supersnel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle trouwe verbinding met internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor televisie kijken, downloaden van bestanden, films streamen, thuiswerken of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met onze postcodetool vergelijk je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je vindt nadien zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Piaam. Op die manier bespaar je al gauw €75 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met behulp van de vergelijker bekijk je praktische details en tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Piaam.

Alle aanbieders

Bekijk de prijzen van de meest populaire providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden van 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €60 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn vormen van breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 Plinq.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDit type verbinding is voor het gros van de huizen beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. Het nadeel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Piaam heeft slechts enkele kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Een must voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Piaam beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Soort verbinding Voordeel Ongunstig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €38
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Piaam?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Tele2, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Online.nl, KPN) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gespot? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de organisaties werken met deze overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Vodafone, KPN, Online.nl, Ziggo, Telfort bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit contract snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Cruciaal: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook als dat gewenst is.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Piaam? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je abonnement, dubbele MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Netflix. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders lopen te koop met vaak het snelste internet. Veelal 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna doorzoek je een praktisch overzicht. Per werkzaamheid tref je de internetsnelheid die benodigd is.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien om en nabij drie verschillende segmenten. instap, standaard en grootverbruik. Voor elk van dezebevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan surfen, mailen, internetbankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je online video’s op Netflix of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Ovezande.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Piaam. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in regio Súdwest-Fryslân?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript vind je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals modems, data-kabels, routers? Geen belangstelling in vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor opties die jij niet nodig hebt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit modules als live pauzeren, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of een extra zenderpakket met kanalen als VH1 Classic. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Piaam.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, desktop, en natuurlijk je TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met allerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS9.

Een andere optie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal internetproviders laten je TV programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
Internet providers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als TV Oranje Muziek. Daarbij kun je ook regionale zenders kijken als Omroep RTM. Maar ook internationalen zoals BBC Two. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met betaalde zenderpakketten evenals FOX en het SET Asia kanaal. Op de site van de aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Piaam


Internet en tv vergelijken in Piaam

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Piaam. Dit kan haast niet fout gaan middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (vergeet de speedtest niet!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, live pauzeren, begin gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Interactieve televisie
Voordelig proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Programma gemist
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Gratis nummerbehoud
Maximaal voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Alle bekende kanelen
Direct profiteren

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Optionele zenderpakketten
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Met gratis router
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Programma gemist
1 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Stabiele verbinding
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Gratis modem
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Met radiozenders
Maximaal voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Alle bekende tv-zenders
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelTop serviceteam
Nieuwe klanten bonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Piaam

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In en rondom Súdwest-Fryslân hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (50 tot 500 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Ook staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV bestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Piaam? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en kies voor “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Oudehorne.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Piaam.