Alles in 1 Piershil Vergelijk online alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Piershil vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle gedegen internetaansluiting mag daarom niet ontbreken. We internetten voor rondsurfen, uploaden van bestanden, thuiswerken, televisie kijken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Dankzij de vergelijker ontdek je alle internetbedrijven. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij ziet daarna overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Piershil. Start met vergelijken en bespaar zo €52 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Geen probleem! Met behulp van de vergelijker ontdek jij praktische info en adviezen over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Piershil.

Alle aanbieders

Ontdek de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Korting op je internetpakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €60 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. De vraag is: welke verbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 met glasvezel Delta.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle huishoudens toegankelijk. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. Nadeel hiervan is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Piershil werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden verschilt vaak niet. Een must voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Piershil verkrijgbaar? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Voordeel Negatief Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €39
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €55

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Piershil?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Tele2, Telfort, KPN, Online.nl, XS4ALL, Ziggo) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 contracten duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? Overstappen gaat razendsnel door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven verschaffen deze overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Ziggo, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Online.nl bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft het label quad play gekregen. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Piershil? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis HBO. Door gebruik te maken van dergelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven razendsnel internet. Doorgaans 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden spot jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit vind je de minimale snelheid.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden min of meer 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor mailen, surfen, social media. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of Youtube. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Paasloo.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Piershil. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke internet providers zijn er in en rondom Korendijk?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module tref je in een oogopslag alle spelers. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan modules als live pauzeren, begin gemist, extra zenderpakketten of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als MTV Brand New. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Piershil.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? In de actuele situatie bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, desktop, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als SBS9.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een aantal providers kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer alles-in-1 providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer providers bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of in de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Additionele zenderpakketten
Internet bedrijven bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als 24 Kitchen Entertainment. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals Podium.TV en internationale kanalen zoals Sat.1. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten als PTV Prime of het X-MO tv-kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Piershil


Internet en tv vergelijken in Piershil

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Piershil. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
De alles in 1 oplossing
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Alle bekende tv-zenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Met installatie garantie
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Begin gemist
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Top serviceteam
Aantrekkelijk korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Betrouwbaar netwerk
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Actief in enkele weken
Veel voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Overal online TV kijken
Welkomstkorting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Met gratis router
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Meerde add-ons
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Stabiel netwerk
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Gratis modem
Maximaal voordeel


Beste alles-in-1 met glasvezel in Piershil

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In en rondom Korendijk zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Piershil? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Oudelande.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Piershil.