Alles in 1 Pijnacker Bekijk alle aanbieders en bespaar tot wel €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Pijnacker vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet razendsnel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge trouwe aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor thuiswerken, onze studie, rondsurfen, downloaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost het abonnement mij?

Met ons zoekscript ontdek je alle providers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij ziet direct direct de goedkoopste alles in 1 provider in Pijnacker. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €88 per jaar. Zoek je een nieuwe provider enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Middels onze tool tref je behulpzame info over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Pijnacker.

Alle internet-providers

Bekijk de proposities van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van maar liefst 200 mb/s plus diverse extra zenders.

Bestel het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar tot wel €63 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste genres van breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over 3-in-1 met glasvezel Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de woningen te ontvangen. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de mindere snelheid (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Pijnacker heeft slechts een paar kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Via internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden verschilt vaak niet. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Pijnacker beschikbaar? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Voordelen Negatief Tarief
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €37
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Pijnacker?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (Telfort, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, KPN, Tele2) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 afspraken zijn geldig voor 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? De overstap is eenvoudig met deze overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties bieden een overstapservice. De aanstaande partij zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Zelfs letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Ziggo, Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone doen hieraan mee. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, noemt men in de volksmond quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Pijnacker? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, dubbele data, en additionele bonussen als gratis Spotify. Met dank aan aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De grote providers adverteren met vaak het snelste internet. Normaliter 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel tref jij een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit vind jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We hebben het vaak over grofweg drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor Social, e-mailen, E-bankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Youtube of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Papekop.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Pijnacker. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in regio Pijnacker-Nootdorp?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, wifi-versterkers, modems? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor opties die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals begin gemist, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten met kanalen als Nick Music. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Pijnacker.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Rocks Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de providers kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal organisaties kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer aanbieders laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals Eurosport 1 Sport. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals DTV. Echter ook wereldwijd: Penthouse. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met premium zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport of het Private Spice kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Pijnacker


Internet en tv vergelijken in Pijnacker

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Pijnacker. Dit gaat gemakkelijk door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, online tv kijken, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Heldere voorwaarden
Scherpe korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Installatiemonteur mogelijk
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Gratis nummerbehoud
Hoge korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Gratis telefoonnummer
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Pakket zelf samenstellen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Zorgeloos online
Sportgoedkoop

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Met extra zenderpakketten
1 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Met radiozenders
Introductie-aanbieding


Youfone

Met 26 HD zenders
Ruim aanbod zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Installatiegarantie
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Begin gemist
Nieuwe klanten korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Met installatie garantie
Goede voorwaarden


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Pijnacker

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Pijnacker-Nootdorp zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (50 tot 500 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet heb je al vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Pijnacker? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Oudendijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Pijnacker.