Alles in 1 Pingjum Vergelijk direct alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €96


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Pingjum vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet razendsnel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe gedegen internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor films streamen, internetbankieren, thuiswerken, uploaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van de vergelijker bekijk je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (begin gemist, online tv kijken, on demand films kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je vindt daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Pingjum. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €69 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Middels de vergelijker tref jij uitgebreide informatie over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Pingjum.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de prijzen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €71 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste genres van breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding past bij mij? Check nu alles over Internet en tv pakket Tele2.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle gezinnen bereikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de mindere snelheid (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door via de kabel te internetten bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Pingjum heeft slechts enkele kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Essentieel voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel nog niet voorhanden voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Pingjum aanwezig? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Voordelig Nadelen Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Pingjum?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (Tele2, Vodafone, Telfort, Online.nl, KPN, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Zodoende zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgekozen? Het overstappen gaat probleemloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders werken met de overstapservice. Jouw toekomstige provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Zelfs managen zij dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Vodafone, Online.nl, Telfort, KPN, Ziggo hebben deze mogelijkheid. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Noemenswaardig: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Pingjum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis Film1. Door toedoen van dergelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers verkondigen hoge internetsnelheden. Doorgaans 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hier beneden lees je een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit lees jij de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We herkennen door de bank genomen drie verschillende soorten gebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor internetbankieren, social media, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Grote bestanden binnen no-time binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Papendrecht.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Pingjum. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke internet providers zijn er in regio Súdwest-Fryslân?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker vind je in een oogopslag alle spelers. Nadat de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke producten heb je nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor services die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Voorbeelden zijn extra diensten als tv programma’s opnemen, uitzending gemist, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals Ons. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Pingjum.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Dankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, laptop, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als National Geographic Channel Documentaire.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de alles-in-1 providers kan dit slechts een paar dagen. Bij andere tv-aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle internetproviders laten je TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De opslagcapaciteit is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Andere zenderpakketten
De meeste pakketten werken met ongeveer 30 basiszenders. Onder andere zenders zoals Brava Muziek. Daarentegen kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV Flevoland. Echter ook wereldwijd: ZDF. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het Samanyolu Avrupa televisie-kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Pingjum


Internet en tv vergelijken in Pingjum

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Pingjum. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Pakket zelf samenstellen
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Moeiteloos overstappen
Aantrekkelijk korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Top serviceteam
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Gemakkelijke installatie
Welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Met extra zenderpakketten
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Diverse pakketten
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Diverse pakketten
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Pakket zelf samenstellen
Voordelige prijzen


Youfone

Momenteel alleen DSL
Gratis modem
Simpele voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Programma gemist
Cashback kortingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Met extra zenderpakketten
Korting bij 1 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Gratis modem
Tijdelijke aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Pingjum

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Súdwest-Fryslân komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al mogelijk vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Pingjum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Oudenhoorn.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Pingjum.