Alles in 1 Poortugaal Vergelijk direct alle providers bespaar jaarlijks tot wel €82


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Poortugaal vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle betrouwbare aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor televisie kijken, rondsurfen, internetbankieren, onze studie of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via deze website vind je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (begin gemist, uitzending gemist, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij spot aansluitend direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Poortugaal. Zo bespaar je tot wel €84 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor het kijken van televisie of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Met allesin1prijzen.nl zoek je praktische details over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Poortugaal.

Alle providers

Bekijk de proposities van alle providers en kabelaars

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €63 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een genres van breedbandinternet. Echter, welk type verbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv zonder bellen Online.nl.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor bijna alle woningen te ontvangen. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Om die reden betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Poortugaal heeft slechts een paar kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Vereist voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet voorhanden voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Poortugaal beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Positief Nadeel Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Meest snelle internet Geen landelijke dekking Vanaf €54

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Poortugaal?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste landelijke spelers (Telfort, Online.nl, KPN, Ziggo, Vodafone, Tele2) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 producten duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgekozen? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de organisaties werken samen met een overstapservice. Jouw aanstaande provider zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het beëindigen van het huidige televisie- bellen en internet abonnement. Zelfs regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Tele2, Ziggo, KPN, Online.nl, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Poortugaal? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Je moet dan denken aan extraatjes als kortingen, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders lopen te koop met enorme internetsnelheden. Veelal 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden vind je veel voorkomende handelingen. Per activiteit bekijk je de benodigde snelheid.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen naar schatting drie verschillende segmenten. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan Social, E-bankieren, websites bezoeken. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Peest.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Poortugaal. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in de omgeving van Albrandswaard?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Nadat de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen belangstelling in vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om extraatjes zoals begin gemist, online tv kijken, on demand films kijken of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als Nick Music. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Poortugaal.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Op allerlei devices (mobiel, Playstation, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld SBS9.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele internetproviders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal alles-in-1 providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal aanbieders bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Bijvoorbeeld kanalen als TLC Entertainment. Verder kun je ook regionale zenders kijken als Alkmaar Centraal en je kunt kiezen voor E! Entertainment. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten evenals PTV Prime of het Kral TV tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Poortugaal


Internet en tv vergelijken in Poortugaal

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Poortugaal. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (live pauzeren, vooruitkijken, extra zenderpakketten.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Alle bekende kanelen
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Ruime keuze
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Heldere voorwaarden
Sportgoedkoop

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Diverse pakketten
Unieke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Met installatie garantie
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Ruim aanbod zenders
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Supersnel via Glas
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Heldere voorwaarden
Scherpe voorwaarden


Youfone

Experia Box V10
Begin gemist
Goedkope tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Uitzending gemist
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Overal online TV kijken
1 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Gratis modem
Goede voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Poortugaal

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. En ook in de regio Albrandswaard is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV is al mogelijk vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Poortugaal? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Oudeschip.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Poortugaal.