Alles in 1 Raard Vergelijk alle providers profiteer van kortingen tot €81


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Raard vergelijken? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge betrouwbare aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. We internetten voor films streamen, internetbankieren, rondsurfen, social media en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van ons zoekscript tref je alle providers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, uitzending gemist, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Je treft vervolgens ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Raard. Op die manier bespaar je al gauw €66 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Middels ons zoekscript zoek je uitgebreide informatie over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Raard.

Alle kabelaars

Check de prijs van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden oplopend tot 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €99 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een genres van breedbandinternet. Echter, welke internetverbinding is voor mij geschikt? Check nu alles over Goedkoop alles in 1 van Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor een groot deel van de consumenten verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Om die reden kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met internet via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. De negatieve kant van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Raard heeft slechts een paar kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Door middel van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Broodnodig voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor veel mensen. Is glasvezel internet in Raard beschikbaar? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type aansluiting Voordeel Minpunt Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Traagste verbinding Vanaf €39
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder te kiezen Vanaf €45
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €55

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Raard?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (KPN, Tele2, Online.nl, XS4ALL, Telfort, Vodafone) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal gespot? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders zijn aangesloten bij de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Zelfs regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Telfort, Vodafone bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Raard? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op je abonnement, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis Spotify. Dankzij dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internet-aanbieders adverteren met hoge internetsnelheden. Veelal 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Onderstaand tref je veel voorkomende handelingen. Per bezigheid bekijk jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn door de bank genomen 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, surfen, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je online video’s op NLziet of Pathé Thuis. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Online gamen / multiplayers. Dat kan al voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Poederoijen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Raard. Welk pakket past bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van Dongeradeel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij niets aan bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit extra diensten als uitzending gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als Animal Planet. Wil je hier echt gebruik van maken? Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Raard.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (mobiele telefoon, desktop, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verscheidene modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Music Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige kabelaars kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer organisaties kan dit tot 10 dagen of langer.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de aanbieders bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Andere zenderpakketten
Internet providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Onder andere zenders zoals SBS 6. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV Noord en internationale kanalen zoals TRT Türk. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met extra zenderpakketten zoals FOX en het A-TiVi televisie-kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Raard


Internet en tv vergelijken in Raard

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Raard. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (vooruitkijken, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Er is ook een installatieservice mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Installatiemonteur mogelijk
Maximaal voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Top serviceteam
Korting bij 1 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Top serviceteam
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Alle tv-zenders
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Live pauzeren
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Top serviceteam
Nieuwe klanten korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Alle tv-zenders
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Betrouwbaar netwerk
2 jaar aanbieding


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Meerde add-ons
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Met radiozenders
Eerste periode korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Met installatie garantie
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Glasvezel internet
Nieuwe klanten bonus


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Raard

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Dongeradeel zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), en bijzonder stabiel. Verder spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV is al verkrijgbaar vanaf €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Raard? En welke providers bieden het aan? Vul eerst jouw postcode in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Overveen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Raard.