Alles in 1 Ravenswoud Ontdek alle pakketten en profiteer van kortingen tot €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ravenswoud vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een innovatieve stabiele aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor films streamen, televisie kijken, uploaden van bestanden, onze studie en steeds vaker voor online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van ons zoekscript vergelijk je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, begin gemist, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je spot vervolgens zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Ravenswoud. Zo bespaar je tot wel €78 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Dankzij onze tool vergelijk jij uitgebreide info over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Ravenswoud.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de proposities van alle erkende providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €68 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal types breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, bellen en tv ZeelandNet.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de gezinnen voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Het nadeel is een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Ravenswoud werken helaas 1 of 2 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? D.m.v. internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Onmisbaar voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Ravenswoud verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Verbindingstype Gunstig Nadelig Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €47
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Ravenswoud?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grote jongens (KPN, Vodafone, Online.nl, Tele2, XS4ALL, Telfort) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal gevonden? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties werken samen met een overstapservice. De nieuwe partij zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Daarnaast letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Tele2, XS4ALL, Ziggo, Telfort, Vodafone werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Ravenswoud? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan profiteer je van een extra voordeel. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, dubbele MB’s, of iets als gratis premium zenderpakketten. Dankzij aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers adverteren met steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna spot je een praktisch overzicht. Per handeling spot jij de geschatte snelheid.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over bij benadering 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor E-bankieren, e-mailen, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Punthorst.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Ravenswoud. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in omgeving Ooststellingwerf?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website check je direct de beschikbare aanbieders. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt producten nodig als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij geen baat bij vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor opties die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra’s als uitzending gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals MTV Music. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen zijn voor de toekomst interessant. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Ravenswoud.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Op dit moment bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , PC, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Brand New Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal leveranciers kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de organisaties bieden de optie tot TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
Veel leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk aan kanalen als Eén. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV LOVE. Echter ook wereldwijd: TVE. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime en het PCNE kanaal. Op de providers website doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Ravenswoud


Internet en tv vergelijken in Ravenswoud

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Ravenswoud. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (live pauzeren, tv programma’s opnemen, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Installatiemonteur mogelijk
Voordelige tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Top verbinding
Nieuwe klanten korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Programma gemist
2 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Snel en betrouwbaar
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Gratis telefoonnummer
Goedkoop proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Gratis modem
Welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Goedkoop vast bellen
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Live pauzeren
Veel voordeel


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Gratis telefoonnummer
Veel voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gemakkelijk uitbreiden
Welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Tot 7 dagen terugkijken
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Overal online TV kijken
Nieuwe klanten korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Ravenswoud

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. In de streek Ooststellingwerf zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (100 tot 400 Mbps), en zeer betrouwbaar. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een veelgehoorde opmerking: Internetten via de glasvezel is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Ravenswoud? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Papenvoort.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Ravenswoud.