Alles in 1 Reijmerstok Vergelijk alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €54


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Reijmerstok vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een snelle en gedegen aansluiting op internet is tegenwoordig een absolute must. We internetten voor televisie kijken, thuiswerken, social media, films streamen of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met ons zoekscript tref je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, on demand films kijken, vooruitkijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Reijmerstok. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €58 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Via onze zoekmachine ontdek je praktische info en adviezen over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Reijmerstok.

Alle aanbieders

Achterhaal de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200 mb/s en het gemak van interactieve TV

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €80 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een soorten breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv en bellen Tweak.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor bijna alle huishoudens beschikbaar. Een grote pré van ADSL is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Reijmerstok werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Met internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Vereist voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Reijmerstok verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Verbindingstype Voordeel Nadelig Tarief
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Maximale snelheden Matig leverbaar Vanaf €52

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Reijmerstok?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (Tele2, Ziggo, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Telfort) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Bij een overstap regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? Je zult geen hinder ondervinden door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen zijn aangesloten bij een overstapservice. De toekomstige partij zorgt voor de afhandeling. Onder andere het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo, KPN, Online.nl hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Reijmerstok? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als kortingen, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis “opnemen-pakket”. Door toedoen van aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetproviders beloven enorme internetsnelheden. Normaal wel 500 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hier beneden spot je een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit doorzoek je de geschatte snelheid.


Activiteit Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen min of meer 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, mailen, internetbankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Putten.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Reijmerstok. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in de omgeving van Gulpen-Wittem?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Geen interesse in vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor diensten die je niet gebruikt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Voorbeelden zijn extra diensten als live pauzeren, extra zenderpakketten, on demand films kijken of dure zenderpakketten bijv. met zenders als RTL Lounge. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Reijmerstok.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? In de actuele situatie is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (iPad , PC, en niet te vergeten de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Nat Geo Wild Documentaire.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij andere tv-aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer kabelaars verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Diverse zenderpakketten
De TV-providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als TV Oranje Muziek. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals Omrop Fryslân. Echter ook wereldwijd: Poker Channel. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met extra zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live en het Haber Türk TV tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Reijmerstok


Internet en tv vergelijken in Reijmerstok

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Reijmerstok. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (begin gemist, live pauzeren, on demand films kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Top serviceteam
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Diverse pakketten
Nieuwe klanten korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Zorgeloos online
Goedkope prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gemakkelijk uitbreiden
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Actief in enkele weken
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Snelle levertijd
Goedkope tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Alle bekende tv-zenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Met handige App
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Installatiegarantie
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Glasvezel internet
Simpele voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Overal online TV kijken
Goedkope tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Alle tv-zenders
Sportgoedkoop


Beste alles-in-1 met glasvezel in Reijmerstok

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In en rondom Gulpen-Wittem komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Reijmerstok? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Peperga.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Reijmerstok.