Alles in 1 Rekken Vergelijk online alle providers profiteer van kortingen tot €57


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rekken vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle degelijke internet-connectie is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor social media, internetbankieren, thuiswerken, downloaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost het abonnement mij?

Met behulp van ons zoekscript bekijk je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, uitzending gemist, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij treft daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Rekken. Zo bespaar je tot wel €52 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Met behulp van onze postcodetool vergelijk jij uitgebreide details en tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Rekken.

Alle internet-providers

Achterhaal de pakketten van alle bekende providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden van wel 500MB en extra zenderpakketten.

Check de laagste prijs

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €98 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 met glasvezel Kliksafe.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor een groot deel van de woningen te ontvangen. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Rekken heeft een beperkt aantal kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden verschilt vaak niet. Broodnodig voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet voorhanden in heel Nederland. Is glasvezel internet in Rekken leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Pluspunt Minpunt Tarief
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Rekken?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Doe dat direct via internet. De populaire providers (KPN, Telfort, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Tele2) hebben hierover afspraken gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding gevonden? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven zijn aangesloten bij deze overstapservice. De aanstaande partij regelt het papierwerk. Denk aan het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Ziggo, XS4ALL, Telfort, Vodafone, Online.nl doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit contract snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen in het kader van vaste telefonie.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Rekken? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis HBO. Door gebruik te maken van deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven razendsnel internet. Soms tot wel 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel spot jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit lees je de vereiste snelheid.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn ongeveer drie verschillende soorten gebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Per doelgroep bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor internetbankieren, social media, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Raalte.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Rekken. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om die reden geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in omgeving Berkelland?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met onze vergelijker vind je in een oogopslag alle spelers. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit modules als uitzending gemist, on demand films kijken, extra zenderpakketten of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals Stingray Brava. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verhogen zijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Rekken.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Hang jij graag voor de TV? In de actuele situatie is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, laptop, en niet te vergeten de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Music Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal bedrijven verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
De meeste pakketten bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals MTV Dance Muziek. Daarentegen heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Utrecht. Of wat dacht je van: Aljazeera English. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten evenals Voetbalkanaal en het Star Gold televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Gelderland.

alles in 1 in Rekken


Internet en tv vergelijken in Rekken

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Rekken. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Top serviceteam
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Begin gemist
Introductiekorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Actief in enkele weken
Maximaal voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gratis modem
Goede welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Ruime keuze
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Supersnel via Glas
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Tot 7 dagen terugkijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Met gratis router
Scherpe korting


Youfone

Verschillende pakketten
Met installatie garantie
Goede voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Moeiteloos overstappen
Heel betaalbaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Snel en betrouwbaar
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Digitaal tv-kijken
Hoge aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Rekken

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. Ook in de buurt van Berkelland zien we dit zeker terug. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Rekken? En welke providers bieden het aan? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Persingen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Rekken.