Alles in 1 Reuver Bekijk alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €88


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Reuver vergelijken en online overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een razendsnelle trouwe internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. Dit gebruiken we massaal voor televisie kijken, uploaden van bestanden, films streamen, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via deze website tref je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (live pauzeren, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij ziet aansluitend overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Reuver. Op die manier bespaar je al gauw €88 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Geen probleem! Op basis van onze postcodetool tref je behulpzame details en tips over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Reuver.

Alle internet-aanbieders

Vind de prijzen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid van 200MB plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €51 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen soorten breedbandinternet. Echter, welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 alles apart XS4ALL.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor het gros van de consumenten voorhanden. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding van maximaal 50MB. Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Reuver heeft slechts een paar kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Reuver af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Voordeel Ongunstig Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Reuver?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (Tele2, Telfort, KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Op die manier zit je nooit zonder internet. Maar wanneer kan dat? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket geselecteerd? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders werken samen met de overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt dan alles. In het bijzonder het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Tele2, Telfort, XS4ALL, Vodafone, Online.nl hebben deze mogelijkheid. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien wenselijk.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Reuver? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn kortingen, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van deze combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De verschillende providers lopen te koop met razendsnel internet. In de regel wel 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden spot jij veel voorkomende handelingen. Per online activiteit lees je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden min of meer 3 types internetgebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Per doelgroep raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, mailen, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Film1 of Pathé Thuis. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Ransdaal.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Reuver. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van Beesel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, routers, modems? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Denk aan modules als on demand films kijken, live pauzeren, begin gemist of dure zenderpakketten met extra zenders zoals Extreme Sports Channel. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te stimuleren zijn opties. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Reuver.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan op verschillende apparaten (iPad , Xbox, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Ginx Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere alles-in-1 providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Meer en meer organisaties bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) of in de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
Veel leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Voorbeelden zijn zenders als RTL 7. Daarnaast heb je vaak toegang tot regionale kanalen als VTV1 en internationale zenders als TV5 MONDE Europe. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met meerdere zenderpakketten evenals FOX of het TVBS televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Limburg.

alles in 1 in Reuver


Internet en tv vergelijken in Reuver

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Reuver. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Stabiele verbinding
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Met handige App
Maandelijkse korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Alle bekende kanelen
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Heldere voorwaarden
Cashback kortingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Stabiele verbinding
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Snelle levertijd
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Top verbinding
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Pakket zelf samenstellen
Periodieke aanbiedingen


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Betrouwbaar netwerk
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Diverse pakketten
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Gratis telefoonnummer
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelTop serviceteam
Eerste maanden korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Reuver

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de buurt Beesel komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Evenzeer staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: Internetten via de glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Reuver? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Pieterzijl.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Reuver.