Alles in 1 Rhee Vergelijk online alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rhee vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle gedegen verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor films streamen, downloaden van bestanden, televisie kijken, uploaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Op basis van de vergelijker ontdek je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Jij vindt vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Rhee. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €98 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Het kan allemaal! Door onze zoekmachine zoek jij handige informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Rhee.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de prijs van alle providers en kabelaars

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot wel 200MB en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €54 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn vormen van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Voordelig alles in 1 NLE.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor bijna alle gezinnen te ontvangen. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 300 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Rhee biedt echter 1 – 3 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door middel van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Voorgeschreven voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Rhee af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Gunstig Nadelig Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Rhee?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, Ziggo, Tele2, Telfort, Vodafone, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers verschaffen de overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Tele2, Vodafone, KPN, Online.nl, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Ook nummerbehoud is mogelijk in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Rhee? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn kortingen, dubbele data, en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met enorme internetsnelheden. Normaliter 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Onderstaand lees je een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit bekijk jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Minimale snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn circa 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor Social, websites bezoeken, E-bankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Netflix of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Ravenswaaij.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Rhee. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke internet providers zijn er in de streek Assen?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module tref je snel welke leveranciers er zijn. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn extra diensten als tv programma’s opnemen, on demand films kijken, extra zenderpakketten of uitgebreide kanalen pakketten met extra zenders zoals Disney XD 24h. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Rhee.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (mobiele telefoon, PC, en vanzelfsprekend op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met diverse modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Hits Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal aanbieders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Echter, bij andere providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Steeds meer internetproviders bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (ontvanger met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
Alle providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Eigenlijk altijd met kanalen als TLC Entertainment. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als RTV Drenthe. Maar ook internationalen zoals RTL Crime. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 of het TeVeSur kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Rhee


Internet en tv vergelijken in Rhee

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Rhee. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (uitzending gemist, live pauzeren, extra zenderpakketten.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Goedkoop vast bellen
Hoge aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Programma gemist
Scherpe voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Optionele zenderpakketten
Maximaal voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Gemakkelijk uitbreiden
Hoge korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Glasvezel internet
Unieke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Met extra zenderpakketten
Unieke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Installatiemonteur mogelijk
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Heldere voorwaarden
Nieuwe klanten bonus


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Gratis nummerbehoud
Maximaal voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Top verbinding
Hoge korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Met handige App
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Stabiel netwerk
Unieke korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Rhee

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de omgeving van Assen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al mogelijk vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Rhee? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul eerst jouw postcode in, en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Plasmolen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Rhee.