Alles in 1 Rhenen Check alle aanbieders en bespaar tot wel €74


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rhenen vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge trouwe aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor rondsurfen, onze studie, downloaden van bestanden, films streamen of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Via allesin1prijzen.nl tref je alle leveranciers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (live pauzeren, begin gemist, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij doorzoekt daaropvolgend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Rhenen. Start met vergelijken en bespaar zo €85 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Via deze website doorzoek je uitgebreide info en adviezen over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Rhenen.

Alle providers

Achterhaal de deals van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot maximaal 500 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €80 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 UPC.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Dit type verbinding is voor heel veel consumenten voorhanden. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Hierdoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv & streamen. Nadeel hiervan is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Rhenen biedt maar diverse kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met behulp van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 MB/s of sneller. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Onmisbaar voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden in heel Nederland. Is glasvezel internet in Rhenen voorhanden? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Type internet Gunstig Ongunstig Kosten
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €54

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Rhenen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De meest bekende aanbieders (KPN, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Tele2) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 deals duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? De overstap is eenvoudig met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Onder andere het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Daarnaast managen zij dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Online.nl, Telfort, Ziggo, Vodafone, Tele2 doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Rhenen? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Maandelijks heb je dan recht op korting op je abonnement, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis HBO. Door combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers beloven steeds vaker met hoge snelheden. Normaliter 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden lees je een lijst met voorbeelden. Per activiteit tref jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien bij benadering drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor mailen, internetbankieren, social media. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Pathé Thuis of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Roodhuis.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Rhenen. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke internet providers zijn er in regio Rhenen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript bekijk je in een oogopslag alle spelers. Nadat de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extra services zoals tv programma’s opnemen, begin gemist, on demand films kijken of pakketten met extra veel zenders met kanalen als CI (Crime Investigation). Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Rhenen.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (mobiele telefoon, Xbox, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als Brava Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer organisaties kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
Internet bedrijven bieden rond de 25 standaard zenders. Bijvoorbeeld kanalen als 24 Kitchen Entertainment. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV Gelderland en internationale kanalen zoals Discovery Science. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met premium zenderpakketten. Check o.a. Film1 en het Passie XXX kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Utrecht.

alles in 1 in Rhenen


Internet en tv vergelijken in Rhenen

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Rhenen. Dit kan haast niet fout gaan door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en noteer de samenstelling van het pakket (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (uitzending gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Supersnel via Glas
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Programma gemist
Lage tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Met gratis router
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
HD-zenders kijken
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Moeiteloos overstappen
Goedkoop proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Alle bekende kanelen
Goedkope prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Goedkoop vast bellen
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Tot 7 dagen terugkijken
Scherpe voorwaarden


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Alle bekende kanelen
Aantrekkelijk korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Met gratis router
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Ruime keuze
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
De alles in 1 oplossing
Voordelige prijzen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Rhenen

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de buurt Rhenen wordt dit bevestigd. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een misvatting: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Rhenen? Welke leveranciers doen dit? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Polsbroek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Rhenen.