Alles in 1 Rilland Check alle pakketten en ontvang een voordeel tot €96


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rilland vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe trouwe internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. Dit gebruiken we massaal voor social media, televisie kijken, rondsurfen, onze studie of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels deze website tref je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (on demand films kijken, live pauzeren, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je spot aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Rilland. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €94 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Op basis van deze website vergelijk je nuttige info over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Rilland.

Alle providers

Ontdek de prijs van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bespaar vele euro's per jaar

Vergelijk alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €97 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allen soorten breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 vergelijken Caiway.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is eigenlijk voor alle Nederlanders verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Rilland heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Door middel van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Rilland aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Voordeel Nadeel Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Rilland?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De grootste providers (Telfort, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Tele2, KPN) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen werken samen met een overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande bellen- internet en tv abonnement. Daarnaast managen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Online.nl, KPN, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Tele2 werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Koop het toekomstige pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Rilland? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op het maandbedrag, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis Spotify. Dankzij combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Extra zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders lopen te koop met razendsnel internet. In de regel wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand lees je een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid lees je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Vereiste snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren plusminus drie verschillende segmenten. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je gebruikt het internet alleen voor social media, mailen, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. NPO of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Geen beperkingen: gewoon verschillende mensen tegelijkertijd. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Rheezerveen.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Rilland. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van Reimerswaal?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module bekijk je in een oogopslag alle spelers. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, modems, data-kabels? Heb jij niets aan vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extra services zoals vooruitkijken, on demand films kijken, online tv kijken of dure zenderpakketten met extra zenders zoals RTL Lounge. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Rilland.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (telefoon, laptop, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verscheidene modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 5.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de leveranciers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal kabelaars verzorgen de optie tot TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Onder andere zenders zoals XITE Muziek. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Noord-Holland. Echter ook wereldwijd: Pebble TV. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog completer maken met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime en het ART Movies televisie-kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Zeeland.

alles in 1 in Rilland


Internet en tv vergelijken in Rilland

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Rilland. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (on demand films kijken, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Stabiele verbinding
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Ruim aanbod zenders
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Diverse pakketten
Voordelige prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gratis ontvanger
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Met extra zenderpakketten
Lage tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Goedkoop vast bellen
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Tot 7 dagen terugkijken
Eerste maanden korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Gratis modem
Aantrekkelijk korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Gratis modem
Veel voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Tot 7 dagen terugkijken
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Digitaal tv-kijken
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Gratis telefoonnummer
Nieuwe klanten bonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Rilland

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de omgeving van Reimerswaal zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Rilland? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Radewijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Rilland.