Alles in 1 Roggel Bekijk alle providers en profiteer van kortingen tot €58


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Roggel vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve gedegen internet-connectie mag daarom niet ontbreken. We internetten voor 0 of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via de vergelijker vind je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (tv programma’s opnemen, online tv kijken, uitzending gemist) en selecteer het aantal belminuten. Jij spot daaropvolgend direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Roggel. Op die manier bespaar je al gauw €94 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Met de vergelijker spot je praktische informatie over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Roggel.

Alle leveranciers

Achterhaal de deals van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 500MB plus diverse extra zenders.

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €73 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn stuk voor stuk soorten breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over Alles in 1 van Reggefiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor vrijwel alle huishoudens verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Roggel heeft een beperkt aantal kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden verschilt vaak niet. Vereist voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Roggel voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Voordelig Nadelig Kosten
1. ADSL Overal te ontvangen Traagste verbinding Vanaf €38
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Roggel?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Telfort, KPN, XS4ALL, Tele2, Online.nl, Vodafone) bieden een overstapservice aan. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal gespot? Dit proces gaat soepel en vlot dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders bieden een overstapservice. De aanstaande partij zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Daarna letten zij er op dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Online.nl, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, KPN hebben deze mogelijkheid. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Ook nummerbehoud is mogelijk voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Roggel? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, of iets als gratis zenderpakketten. Met dank aan aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders adverteren met hoge internetsnelheden. Normaliter 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden vind jij een handig overzicht. Per activiteit spot jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Er zijn plusminus 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor E-bankieren, e-mailen, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. Film1 of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Dit kan met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Rijen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Roggel. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in de buurt van Leudal?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen behoefte aan bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een hoop alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn extra services zoals online tv kijken, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket met betaalkanalen als Pebble TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Roggel.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (iPad , laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Music Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige alles-in-1 providers kan dit tot 2 dagen. Bij weer andere aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Veel providers laten je televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
De meeste pakketten bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als Nat Geo Wild Documentaire. Daarbij kun je ook regionale zenders kijken als Omroep Zeeland TV en internationale kanalen zoals VH-1. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket verder uitbreiden met premium zenderpakketten zoals Voetbalkanaal of het Samanyolu Avrupa televisie-kanaal. Op de providers website check je het complete aanbod zenders voor Limburg.

alles in 1 in Roggel


Internet en tv vergelijken in Roggel

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Roggel. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Installatiemonteur mogelijk
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Optionele zenderpakketten
Goede voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Alle tv-zenders
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Digitaal tv-kijken
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Heldere voorwaarden
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Supersnel via Glas
1 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Digitaal tv-kijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Snelle levertijd
Maandelijkse korting


Youfone

Met YoufoneTV app
Alle bekende tv-zenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Overal online TV kijken
Nieuwe klanten korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Gratis nummerbehoud
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Met radiozenders
Eerste maanden korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Roggel

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Leudal hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is vliegensvlug (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een kreet die je veel hoort: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel je al vanaf €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Roggel? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Roodhuis.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Roggel.