Alles in 1 Rohel Check alle providers en profiteer van kortingen tot €86


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rohel vergelijken en afsluiten? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een razendsnelle gedegen internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor thuiswerken, uploaden van bestanden, films streamen, social media of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via ons zoekscript check je alle internetdiensten. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (on demand films kijken, begin gemist, extra zenderpakketten) en schat het aantal belminuten. Je spot aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Rohel. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €66 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met behulp van onze zoekmachine bekijk jij nuttige details en tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Rohel.

Alle aanbieders

Vind de deals van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 500MB plus diverse extra zenders.

Korting op je internetpakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €84 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen categorieën breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over Voordelig alles in 1 Tweak.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is eigenlijk voor alle consumenten toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie gebruik. Nadeel hiervan is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Rohel biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid is vaak gelijk. Vereist voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor veel mensen. Is glasvezel internet in Rohel leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Internetverbinding Pluspunt Nadelig Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Rohel?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grote jongens (KPN, Telfort, XS4ALL, Tele2, Ziggo, Online.nl) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 deals duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal gekozen? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers werken met deze overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Vervolgens managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, KPN, Online.nl, Telfort, Ziggo, Vodafone bieden dit aan. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Ook nummerbehoud is mogelijk voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Rohel? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn kortingen, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis add-ons voor je interactieve TV. Door soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met razendsnel internet. Normaliter 400 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit vind jij de vereiste snelheid.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We zien ruwweg 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor websites bezoeken, Social, E-bankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Netflix. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Rijkevoort.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Rohel. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van De Friese Meren?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl vind je in een oogopslag alle spelers. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles-in-1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Denk aan extraatjes zoals tv programma’s opnemen, live pauzeren, on demand films kijken of premium zenderpakketten met premium zenders zoals Animal Planet. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Rohel.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, PC, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS9.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de partijen is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij weer andere organisaties heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de aanbieders laten jou (gratis) programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Voorbeelden zijn zenders als Nickelodeon Kids. Daarentegen kun je ook regionale zenders kijken als Mercurius RTV. Of wat dacht je van: Nick Hits. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten. Check o.a. HBO en het ATV Avrupa televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Rohel


Internet en tv vergelijken in Rohel

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Rohel. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, live pauzeren.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Met gratis router
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Ruim aanbod zenders
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Glasvezel internet
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Interactieve televisie
Aantrekkelijk korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Vlugge activatie
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Interactieve televisie
Voordelige prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Met gratis router
Scherpe prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Glasvezel internet
1 jaar aanbieding


Youfone

Experia Box V10
Installatiegarantie
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Ruim aanbod zenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Gemakkelijk uitbreiden
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
HD-zenders kijken
2 jaar aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Rohel

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt De Friese Meren is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Verder heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Glasvezel internet is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Rohel? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Reduzum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Rohel.