Alles in 1 s-Gravendeel Ontdek alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in s-Gravendeel vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve stabiele aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. Internet gebruiken we voor social media, uploaden van bestanden, films streamen, rondsurfen of online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van allesin1prijzen.nl bekijk je alle internetbedrijven. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, on demand films kijken) en selecteer het aantal belminuten. Je doorzoekt hierna overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in s-Gravendeel. Dit levert een forse besparing op, tot wel €71 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Via ons zoekscript tref jij uitvoerige informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in s-Gravendeel.

Alle internet-providers

Bekijk de proposities van alle bekende providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot 100 MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €80 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal voorbeelden van breedbandinternet. Echter, welke soort verbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Internet, tv en bellen Plinq.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de huishoudens voorhanden. Het voornaamste pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. De keerzijde hiervan is o.a een wat minder snelle verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. s-Gravendeel heeft slechts een paar kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Dankzij glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Voorgeschreven voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in s-Gravendeel verkrijgbaar? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Positief Negatief Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €45
3. Glasvezel De snelste verbinding Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in s-Gravendeel?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste providers (Telfort, Vodafone, Tele2, KPN, Online.nl, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een goede alles-in-1 deal gekozen? Het overstappen gaat probleemloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven verschaffen de overstapservice. De toekomstige partij regelt dan alles. In het bijzonder het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Telfort, XS4ALL, Vodafone, KPN, Online.nl bieden dit aan. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een alles in 1 pakket gekozen? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in s-Gravendeel? Kies je voor alles in 1 producten dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Dankzij zulke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders schreeuwen met supersnelle internetpakketten. Doorgaans 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden doorzoek je een lijst met voorbeelden. Per werkzaamheid doorzoek je de benodigde snelheid.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Er zijn globaal gezien 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor social media, mailen, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en maak je gebruik van o.a. Film1 of NLziet. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Rossum.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in s-Gravendeel. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Binnenmaas?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via de vergelijk module bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Zo snel je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extraatjes zoals live pauzeren, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket bijv. met zenders als Discovery Science. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in s-Gravendeel.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiele telefoon, PC, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere zenders als SBS 6.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere organisaties heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal aanbieders laten jou (gratis) programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
Veel leveranciers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Onder andere zenders zoals NPO 101 Entertainment. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als DTV en je kunt kiezen voor MTV Dance. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten evenals Film1 en het PCNE televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Zuid-Holland.

alles in 1 in s-Gravendeel


Internet en tv vergelijken in s-Gravendeel

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in s-Gravendeel. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (begin gemist, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Goede klantenservice
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Uitzending gemist
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Meerde add-ons
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Zorgeloos online
Introductiekorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
De alles in 1 oplossing
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Vlugge activatie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Vlugge activatie
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Betrouwbaar netwerk
Voordelige prijzen


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Ruime keuze
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Begin gemist
Eerste maanden korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Met radiozenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelVideotheek thuis
Hoge aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in s-Gravendeel

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Binnenmaas komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (100 tot 200 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je om je heen nog wel eens hoort: internet en TV via glasvezel is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet heb je al vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in s-Gravendeel? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Riethoven.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in s-Gravendeel.