Alles in 1 Sassenheim Check alle pakketten profiteer van kortingen tot €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Sassenheim vergelijken en afsluiten? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge bekwame aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor downloaden van bestanden, televisie kijken, rondsurfen, internetbankieren of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij ons zoekscript vergelijk je alle internetbedrijven. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (live pauzeren, uitzending gemist, extra zenderpakketten) en schat het aantal belminuten. Jij doorzoekt daaropvolgend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Sassenheim. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €75 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Via onze postcodetool doorzoek jij behulpzame informatie + tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Sassenheim.

Alle kabelaars

Check de prijs van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot maximaal 500MB plus diverse extra zenders.

Korting op je internetpakket

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €94 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk genres van breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, televisie en bellen Reggefiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle Nederlanders toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de lagere snelheden (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Sassenheim heeft slechts enkele kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Via internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Sassenheim beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Voordelen Nadelig Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traagste verbinding Vanaf €38
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €47
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €50

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Sassenheim?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat kan snel online. De populaire providers (KPN, Ziggo, Tele2, Online.nl, Vodafone, XS4ALL) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Derhalve zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding uitgekozen? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen werken met de overstapservice. De nieuwe partij regelt het papierwerk. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Zelfs zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, XS4ALL, KPN, Ziggo, Online.nl, Vodafone bieden dit aan. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Plaats jouw bestelling online en en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Sassenheim? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn €10,00 korting, gratis mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis Film1. Door toedoen van soortgelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers verkondigen hoge internetsnelheden. In de regel wel 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden tref jij veel voorkomende handelingen. Per activiteit vind jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren min of meer drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie adviseren wij een minimum snelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor e-mailen, E-bankieren, Social. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als Videoland of NLziet. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet s-Graveland.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Sassenheim. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in regio Teylingen?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker vind je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles in 1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Voorbeelden zijn extra diensten als on demand films kijken, uitzending gemist, live pauzeren of premium zenderpakketten met premium zenders zoals Stingray DJAZZ. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Sassenheim.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als FOX Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele tv-aanbieders kan dit tot 2 dagen. Bij andere alles-in-1 providers kan dit tot 10 dagen of langer.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal kabelaars laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
Veel leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals RTL 5. Ook kun je ook regionale zenders kijken als Nijmegen1 Radio & TV. Of wat dacht je van: Family7. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met add-on zenderpakketten. Denk aan Film1 en het Passie XXX kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Sassenheim


Internet en tv vergelijken in Sassenheim

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Sassenheim. Dat is eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (uitzending gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Ben je zelf handig met installeren?Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Uitzending gemist
Heel betaalbaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Digitaal tv-kijken
Direct profiteren

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Begin gemist
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Alle bekende kanelen
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Met radiozenders
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Stabiel netwerk
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Pakket zelf samenstellen
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Goede klantenservice
Goedkope tarieven


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Videotheek thuis
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Begin gemist
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Met handige App
Korting bij 2 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Met installatie garantie
Scherpe prijzen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Sassenheim

Televisie kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. En ook in de regio Teylingen zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (100 tot 400 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een kreet die je veel hoort: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Sassenheim? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en activeer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Roelofarendsveen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Sassenheim.