Alles in 1 Schettens Bekijk alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €94


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Schettens vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een razendsnelle trouwe verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via onze tool check je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en schat het aantal belminuten. Je spot daaropvolgend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Schettens. Zo bespaar je tot wel €84 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Via de vergelijker doorzoek jij uitvoerige info over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Schettens.

Alle aanbieders

Ontdek de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van wel 100 mb/s en het gemak van interactieve TV

Korting op je internetpakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €58 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn een voor een vormen van breedbandinternet. Echter, welke verbinding is handig in mijn situatie? Lees direct meer over Internet, tv en bellen Stipte.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor heel veel consumenten voorhanden. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Schettens biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door gebruik van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Schettens af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Voordelen Nadeel Kosten
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traagste verbinding Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Schettens?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste providers (Tele2, XS4ALL, Ziggo, KPN, Telfort, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Derhalve ben je geen dag offline. Maar wanneer kan dat? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw aanstaande provider regelt dan alles. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude bellen- televisie en internet abonnement. Daarna zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, XS4ALL, Telfort, Tele2, Ziggo, Online.nl hebben deze mogelijkheid. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot de overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Schettens? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Elke maand opnieuw korting op je abonnement, dubbele MB’s, en andere voordeeltjes zoals een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met behulp van zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Soms tot wel 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per gebeurtenis tref je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Gebeurtenis Voorgeschreven snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden bij benadering 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor websites bezoeken, e-mailen, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Videoland of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Sauwerd.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Schettens. Maak wat moet ik nou kiezen? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke partijen leveren in regio Súdwest-Fryslân?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl vergelijk je snel welke leveranciers er zijn. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, routers, modems? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor services die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om extra’s als live pauzeren, online tv kijken, uitzending gemist of premium zenderpakketten bijv. met zenders als Food Network. Wil je hier echt gebruik van maken? Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Schettens.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , Playstation, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Discovery Channel Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige leveranciers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle aanbieders bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
Internet bedrijven werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als RTL 5. Verder kun je ook regionale zenders kijken als Dijkland en internationale zenders als ARD. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan HBO of het MAX tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Schettens


Internet en tv vergelijken in Schettens

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Schettens. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (tv programma’s opnemen, online tv kijken, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Top verbinding
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Uitzending gemist
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Zorgeloos online
Introductiekorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Gemakkelijk overstappen
Tijdelijke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Betrouwbaar netwerk
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Supersnel via Glas
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Gratis nummerbehoud
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Betrouwbaar netwerk
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Betrouwbaar netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Gemakkelijke installatie
1 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Binnen 6 weken actief
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Alle bekende tv-zenders
Tijdelijke aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Schettens

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. In en rondom Súdwest-Fryslân zijn er steeds meer mogelijkheden. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat mensen vaak zeggen: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Schettens? En welke providers bieden het aan? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Ruigahuizen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Schettens.