Alles in 1 Schiphol-Rijk Check alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €90


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Schiphol-Rijk vergelijken en online bestellen? Films streamen, TV-kijken: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle degelijke aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? En wat is het maandtarief?

Via onze tool ontdek je alle providers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, geef je voorkeur door qua snelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt hierna ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Schiphol-Rijk. Zo bespaar je tot wel €70 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Geen probleem! Via onze postcodetool zoek jij uitgebreide informatie over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Schiphol-Rijk.

Alle internet-providers

Ontdek de prijzen van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s plus handige interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €55 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk categorieën breedbandinternet. Maar welk type verbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 XS4ALL.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is eigenlijk voor alle consumenten verkrijgbaar. Een grote pré van ADSL is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Schiphol-Rijk heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door middel van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Onontbeerlijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Schiphol-Rijk leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Pluspunt Nadelen Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €35
2. Kabel Prima internetsnelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Schiphol-Rijk?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grote jongens (KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo, XS4ALL, Tele2) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? De overstap is eenvoudig met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven verschaffen de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Denk hierbij aan het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Vodafone, XS4ALL, Tele2, Online.nl, KPN kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Cruciaal: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas daarna beëindig je het contract. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Schiphol-Rijk? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je abonnement, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis zenderpakketten. Door toedoen van deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Vaak wel 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand doorzoek je een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit bekijk je de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent alleen online voor internetbankieren, social media, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Pathé Thuis of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Scheemda.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Schiphol-Rijk. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in regio Haarlemmermeer?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module tref je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals routers, modems, wifi-versterkers? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit extraatjes zoals extra zenderpakketten, begin gemist, tv programma’s opnemen of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Stingray Brava. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen zijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Schiphol-Rijk.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Tegenwoordig bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Dankzij interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, computer, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met velerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Canvas.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere tv-aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de providers bieden de optie tot programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
De TV-providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als TLC Entertainment. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als TV 6. Of wat dacht je van: BBC One. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket verder uitbreiden met extra zenderpakketten als Eredivisie live en het ART Europe televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Noord-Holland.

alles in 1 in Schiphol-Rijk


Internet en tv vergelijken in Schiphol-Rijk

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Schiphol-Rijk. Dit gaat gemakkelijk door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (uitzending gemist, on demand films kijken, live pauzeren.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Betrouwbaar netwerk
Voordelige tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Interactieve televisie
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Installatiemonteur mogelijk
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Gratis ontvanger
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Met gratis router
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Top serviceteam
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Glasvezel internet
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Met gratis router
Goedkope prijzen


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gemakkelijk overstappen
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Glasvezel internet
Goede welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Met gratis router
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Alle bekende kanelen
Tijdelijke korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Schiphol-Rijk

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. En ook in de regio Haarlemmermeer komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Schiphol-Rijk? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket s-Heer Abtskerke.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Schiphol-Rijk.