Alles in 1 Schiphol Check alle aanbieders en bespaar tot wel €97


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Schiphol vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge gedegen verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor films streamen, televisie kijken, rondsurfen, internetbankieren en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van onze postcodetool ontdek je alle leveranciers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (extra zenderpakketten, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij doorzoekt daarna rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Schiphol. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €91 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Geen probleem! Via de vergelijker vergelijk jij praktische info over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Schiphol.

Alle aanbieders

Vind de deals van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid tot wel 200 mb/s en extra zenderpakketten.

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €72 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een soorten breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding past bij mij? Lees direct meer over Internet, bellen en tv Tele2.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is eigenlijk voor alle huizen te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met internet via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Schiphol biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Schiphol voorhanden? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort aansluiting Voordelen Negatief Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Schiphol?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (KPN, Telfort, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Tele2) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gevonden? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders werken met deze overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Eveneens regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, KPN, XS4ALL, Telfort, Vodafone, Online.nl bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket direct online bestellen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Schiphol? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, dubbele data, of iets als gratis FOX Sports. Door soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten verkondigen steeds vaker met hoge snelheden. Normaliter 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder doorzoek je een handig overzicht. Per bezigheid lees jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden min of meer drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, surfen, internetbankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en maak je gebruik van o.a. NPO of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Scharwoude.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Schiphol. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Haarlemmermeer?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module tref je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor opties die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extra’s als begin gemist, uitzending gemist, vooruitkijken of pakketten met extra veel zenders met betaalkanalen als Fine Living. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Schiphol.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, PC, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals SBS9.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere tv-aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer bedrijven verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Alle providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Hierbij moet je denken aan zenders als MTV Hits Muziek. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als IJsselland-TV. Of wat dacht je van: Discovery Science. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Fox Sports en het ART Movies televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Holland.

alles in 1 in Schiphol


Internet en tv vergelijken in Schiphol

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Schiphol. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Actief in enkele weken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Gratis ontvanger
Korting bij 1 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Begin gemist
Voordelige tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Alle bekende tv-zenders
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Heldere voorwaarden
Hoge korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Optionele zenderpakketten
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Supersnel via Glas
Lage tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Met extra zenderpakketten
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Verschillende pakketten
Installatiegarantie
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Installatiegarantie
Eerste periode korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Heldere voorwaarden
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Gemakkelijke installatie
1 jaar aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Schiphol

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. Met name in de omgeving Haarlemmermeer is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Verder staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een misvatting: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al mogelijk vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Schiphol? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket s-Gravenzande.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Schiphol.