Alles in 1 Silvolde Bekijk alle aanbieders profiteer van kortingen tot €56


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Silvolde vergelijken en afsluiten? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge gedegen internetaansluiting mag daarom niet ontbreken. Dit gebruiken we massaal voor rondsurfen, thuiswerken, internetbankieren, uploaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door allesin1prijzen.nl tref je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, live pauzeren) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je doorzoekt daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Silvolde. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €64 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met onze tool bekijk jij praktische info over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Silvolde.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de proposities van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheden van 200 mb/s plus handige interactieve TV

Korting op je internetpakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €51 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allen categorieën breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding is handig in mijn situatie? Lees direct meer over Alles in 1 NLE.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor bijna alle huishoudens toegankelijk. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Silvolde heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Noodzakelijk voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Silvolde aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Positief Nadelen Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Silvolde?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Telfort, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Tele2) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders werken met deze overstapservice. De aanstaande partij zal namelijk alles netje verzorgen. Onder andere het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien regelen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. KPN, Telfort, Tele2, Vodafone, Online.nl, Ziggo werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Maak je geen gebruik van de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Cruciaal: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Silvolde? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw korting op je pakket, extra MB’s en andere extraatjes als gratis Film1. Door toedoen van aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers adverteren met hoge internetsnelheden. Soms tot wel 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna tref jij een aantal praktische voorbeelden. Per handeling spot je de minimale snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We zien circa 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor internetbankieren, mailen, social media. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Schoonloo.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Silvolde. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in de buurt van Oude IJsselstreek?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl vind je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, routers, modems? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als uitzending gemist, live pauzeren, extra zenderpakketten of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als Adult Channel. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Silvolde.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , PC, en natuurlijk je TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere kanalen als Discovery Channel Documentaire.

Een andere optie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de providers kan dit max. 48 uur. Bij weer andere alles-in-1 providers kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Veel bedrijven laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (ontvanger met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Meer zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Voorbeelden zijn zenders als TV Oranje Muziek. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Dijkland. Echter ook wereldwijd: Mezzo. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met betaalde zenderpakketten evenals HBO of het Euro Star tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Gelderland.

alles in 1 in Silvolde


Internet en tv vergelijken in Silvolde

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Silvolde. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, begin gemist, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Gratis ontvanger
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Videotheek thuis
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
De alles in 1 oplossing
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Live pauzeren
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Digitaal tv-kijken
Goedkope prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Gratis modem
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Top verbinding
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Tot 7 dagen terugkijken
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Met gratis router
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Glasvezel internet
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Zorgeloos online
Goede voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Gemakkelijk overstappen
Hoge aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Silvolde

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de omgeving van Oude IJsselstreek komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (100 tot 400 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Silvolde? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Scharnegoutum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Silvolde.