Alles in 1 Simpelveld Check alle providers en ontvang voordeel tot wel €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Simpelveld vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe bekwame aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor social media, onze studie, films streamen, televisie kijken of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via deze website vind je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt nadien rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Simpelveld. Op die manier bespaar je al gauw €62 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Via ons zoekscript check jij praktische info en adviezen over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Simpelveld.

Alle internet-providers

Vind de aanbiedingen van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot wel 100 mb/s plus handige interactieve TV

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €98 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn categorieën breedbandinternet. Maar welke verbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 abonnement Fiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor heel veel Nederlanders te ontvangen. Een grote pré van ADSL is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Simpelveld heeft slechts enkele kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? D.m.v. glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Broodnodig voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Simpelveld voorhanden? Vul de tool in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort verbinding Gunstig Nadeel Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €39
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Keuze is zeer beperkt Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Simpelveld?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Telfort, Ziggo, Online.nl, Tele2, Vodafone, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap regelt je provider dit allemaal. Mede daarom ben je geen dag offline. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen werken samen met deze overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het afhandelen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Eveneens letten zij er op dat de verbinding wordt geactiveerd. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Vodafone, Ziggo, Tele2, Online.nl, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Simpelveld? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, of iets als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met enorme internetsnelheden. Normaal wel 475 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per handeling doorzoek jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe je? Vereiste snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden om en nabij 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, internetbankieren, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Videoland of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Dit kan met verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Schoonrewoerd.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Simpelveld. Hoe weet ik wat bij mij past? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Simpelveld?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, routers, modems? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om extra diensten als online tv kijken, begin gemist, uitzending gemist of pakketten met extra veel zenders bijv. met zenders als Pebble TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verhogen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Simpelveld.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, computer, en vanzelfsprekend op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals Comedy Central Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere internetproviders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Veel aanbieders bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk hierbij aan Veronica / Disney XD. Ook kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als RTV LOVE en internationale zenders als Ketnet/OP12. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Denk aan PTV Prime of het Kral TV kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Simpelveld


Internet en tv vergelijken in Simpelveld

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Simpelveld. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (extra zenderpakketten, begin gemist, uitzending gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Live pauzeren
Maximaal voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Top verbinding
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Programma gemist
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Alle bekende tv-zenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
HD-zenders kijken
1 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Topkwaliteit TV
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Gemakkelijk overstappen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Gemakkelijk uitbreiden
Sportgoedkoop


Youfone

Verschillende pakketten
Heldere voorwaarden
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Alle tv-zenders
Eerste maanden korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Top verbinding
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Gemakkelijk uitbreiden
Voordelige tarieven


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Simpelveld

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. En ook in de regio Simpelveld hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (50 tot 500 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisieis al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Simpelveld? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul eerst jouw postcode in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Scharwoude.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Simpelveld.