Alles in 1 Sint Anthonis Check alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Sint Anthonis vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een innovatieve gedegen internetaansluiting is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor social media, films streamen, thuiswerken, uploaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost dat per maand?

Met de vergelijker check je alle providers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Je treft vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Sint Anthonis. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €81 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of zoek je naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Dankzij allesin1prijzen.nl spot jij uitvoerige informatie over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Sint Anthonis.

Alle leveranciers

Achterhaal de prijzen van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 200 mb/s plus diverse extra zenders.

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €72 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste categorieën breedbandinternet. Maar welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, tv zonder bellen OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle gezinnen te ontvangen. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is een lage internetsnelheid (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door te werken via de kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Sint Anthonis biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschilt vaak niet. Onontbeerlijk voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Sint Anthonis verkrijgbaar? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Gunstig Negatief Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Sint Anthonis?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (Tele2, Online.nl, Ziggo, Vodafone, KPN, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket geselecteerd? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Veel organisaties verschaffen deze overstapservice. De aanstaande partij regelt het papierwerk. In het bijzonder het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Daarnaast letten zij er op dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Online.nl, Tele2, XS4ALL, KPN, Ziggo bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Sint Anthonis? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis zenderpakketten. Door combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders beloven supersnelle internetpakketten. In de regel wel 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel bekijk jij veel voorkomende handelingen. Per online activiteit spot je de benodigde snelheid.


Activiteit Vereiste snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We ontwaren door de bank genomen 3 gebruikerstypes in internetgebruik: instap, standaard en grootverbruik. Voor elk type gebruiker tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan internetbankieren, mailen, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Schraard.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Sint Anthonis. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in regio Sint Anthonis?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl tref je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan vast bellen? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je niet voor mogelijkheden die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit extraatjes zoals online tv kijken, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Animal Planet. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn opties. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Sint Anthonis.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, laptop, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als XITE Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere kabelaars kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven laten jou (gratis) programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als MTV Hits Muziek. Daarnaast kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Studio Súdwest en je kunt kiezen voor Stingray Brava. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met betaalde zenderpakketten zoals FOX en het LBC Europe kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Brabant.

alles in 1 in Sint Anthonis


Internet en tv vergelijken in Sint Anthonis

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Sint Anthonis. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (uitzending gemist, on demand films kijken, begin gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Top verbinding
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Moeiteloos overstappen
Korting bij 1 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Interactieve televisie
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gratis ontvanger
Veel voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Begin gemist
Introductie-aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Programma gemist
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Alle tv-zenders
Introductie-aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Snelle levertijd
Hoge korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Meerde add-ons
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Top verbinding
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
HD-zenders kijken
Hoge aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelAlle bekende kanelen
Scherpe welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Sint Anthonis

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. En ook in de regio Sint Anthonis zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (50 tot 500 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Verder spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een kreet die je veel hoort: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Sint Anthonis? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Schelluinen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Sint Anthonis.