Alles in 1 Slappeterp Vergelijk alle aanbieders en bespaar tot wel €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Slappeterp vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge goede internet-connectie is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor social media, downloaden van bestanden, televisie kijken, thuiswerken en steeds vaker voor online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost het abonnement mij?

Door onze postcodetool vergelijk je alle kabelaars. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (uitzending gemist, vooruitkijken, on demand films kijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij spot daarna overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Slappeterp. Start met vergelijken en bespaar zo €90 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Door onze tool vind je uitvoerige informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Slappeterp.

Alle aanbieders

Achterhaal de pakketten van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot 100 MB en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €58 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn categorieën breedbandinternet. De vraag is: welke verbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over 3-in-1 aanbieding OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de Nederlanders verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Slappeterp heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Onontbeerlijk voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Slappeterp verkrijgbaar? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Voordelen Nadeel Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €44
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Slappeterp?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (KPN, Online.nl, Vodafone, Telfort, XS4ALL, Ziggo) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal gekozen? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties bieden deze overstapservice. De aanstaande partij regelt dan alles. Denk hierbij aan het afzeggen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens regelen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Vodafone, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, KPN kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Noemenswaardig: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Ook nummerbehoud is mogelijk als je die wilt meenemen.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft het label quad play gekregen. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Slappeterp? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Je moet dan denken aan extraatjes als €5,00 korting, extra MB’s en andere extra services zoals gratis gratis Film1. Dankzij aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De 3-in-1 pakketten adverteren met hoge internetsnelheden. Veelal 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna bekijk je een praktisch overzicht. Per activiteit spot je de vereiste snelheid.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over globaal gezien drie verschillende soorten gebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke categorie adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan surfen, social media, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Film1. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Grote bestanden binnen no-time binnen. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Sint Jansklooster.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Slappeterp. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Menameradiel?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript bekijk je in een oogopslag alle spelers. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, wifi-versterkers, modems? Geen interesse in de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als begin gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen of premium zenderpakketten met kanalen als MTV Music. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Slappeterp.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als Eén.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal leveranciers kan dit max. 48 uur. Bij weer andere leveranciers kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Het gros van de providers verzorgen de optie tot TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als MTV Entertainment. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals OOG TV. Echter ook wereldwijd: Discovery World. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Eredivisie live en het Haber Türk TV tv-kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Slappeterp


Internet en tv vergelijken in Slappeterp

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Slappeterp. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (uitzending gemist, vooruitkijken, live pauzeren.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Videotheek thuis
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Met gratis router
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Gratis telefoonnummer
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Live pauzeren
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Programma gemist
Goede voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Met handige App
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Stabiel netwerk
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Stabiel netwerk
Eerste maanden korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Goede klantenservice
Unieke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Topkwaliteit TV
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Met installatie garantie
Introductiekorting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Slappeterp

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. Met name in de omgeving Menameradiel hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Evenzeer heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: internet en TV via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Slappeterp? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Schoonloo.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Slappeterp.