Alles in 1 Sleen Check alle providers profiteer van kortingen tot €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Sleen vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle gedegen internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Internet gebruiken we voor televisie kijken, rondsurfen, films streamen, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met onze tool tref je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je ziet nadien meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Sleen. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €53 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Door ons zoekscript spot jij handige informatie over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Sleen.

Alle internet-aanbieders

Check de pakketten van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid oplopend tot 100 MB en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €59 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn voorbeelden van breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Internet, televisie en bellen Stipte.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor heel veel Nederlanders bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor betaal je nooit teveel voor ADSL. Een tegenvaller hierbij is de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Sleen heeft slechts enkele kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Met behulp van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Onontbeerlijk voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Sleen voorhanden? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort aansluiting Gunstig Nadeel Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Sleen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (KPN, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Tele2, Telfort) hebben hierover afspraken gemaakt. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten hebben een looptijd van 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgekozen? Dit is ongecompliceerd via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven leveren een overstapservice. De aanstaande aanbieder regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Daarnaast letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Online.nl, Vodafone, Tele2, KPN, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Sleen? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. Maandelijks heb je dan recht op €10,00 korting, extra MB’s of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis HBO. Met dank aan soortgelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers maken reclame voor hoge internetsnelheden. Normaliter 400 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna tref je een lijst met voorbeelden. Per bezigheid bekijk jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We zien naar schatting 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, internetbankieren, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Youtube of NPO. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Sint Jansteen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Sleen. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in en rondom Coevorden?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website doorzoek je snel welke leveranciers er zijn. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel van de alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals begin gemist, on demand films kijken, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals Boomerang. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Sleen.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (telefoon, computer, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Brand New Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de internetproviders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij steeds meer tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal internetproviders verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
Alle providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Onder andere zenders zoals National Geographic Channel Documentaire. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals GPTV. Of wat dacht je van: Motors TV. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met extra zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport of het Hustler TV televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Sleen


Internet en tv vergelijken in Sleen

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Sleen. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (begin gemist, vooruitkijken, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Alle tv-zenders
Voordelige prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Moeiteloos overstappen
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Top serviceteam
Direct profiteren

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Glasvezel internet
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Installatiegarantie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Vlugge activatie
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Met gratis router
Nieuwe klanten korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Moeiteloos overstappen
Heel betaalbaar


Youfone

Met 26 HD zenders
Met extra zenderpakketten
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gratis ontvanger
Unieke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Ruime keuze
1 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Ruime keuze
Scherpe prijzen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Sleen

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Coevorden zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Bovendien is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Sleen? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Schoonoord.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Sleen.