Alles in 1 Slijkenburg Check alle pakketten en bespaar tot wel €88


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Slijkenburg vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een innovatieve stabiele aansluiting op internet is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor films streamen, thuiswerken, social media, onze studie en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van ons zoekscript vergelijk je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (begin gemist, uitzending gemist, on demand films kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je vindt vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Slijkenburg. Dit levert een forse besparing op, tot wel €71 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Via de vergelijker spot jij uitvoerige info over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Slijkenburg.

Alle kabelaars

Vind de proposities van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid van 500MB plus handige interactieve TV

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €70 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allemaal types breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding past bij mijn wensen? Check nu alles over 3-in-1 met glasvezel Kliksafe.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de Nederlanders te ontvangen. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de lagere snelheden (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Slijkenburg biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Via glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Vereist voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Slijkenburg af te sluiten? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Gunstig Ongunstig Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €40
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Slijkenburg?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grootste providers (Tele2, Vodafone, Ziggo, Telfort, Online.nl, XS4ALL) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de internetproviders zijn aangesloten bij deze overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt dan alles. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, XS4ALL, Tele2, Ziggo, Online.nl, Telfort kunnen dit aanbieden. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Slijkenburg? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan profiteer je van een extra voordeel. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, of iets als gratis “opnemen-pakket”. Door toedoen van dergelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetproviders maken reclame voor hoge internetsnelheden. Gangbaar is dit 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel tref je een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid doorzoek je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Minimale snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We ontwaren grofweg drie “klassen” internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke categorie bevelen we een andere snelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor internetbankieren, mailen, social media. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via Videoland of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Sint Maartensvlotbrug.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Slijkenburg. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke internet providers zijn er in de streek Weststellingwerf?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen behoefte aan vast bellen? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals uitzending gemist, begin gemist, live pauzeren of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als Stingray DJAZZ. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren zijn voor de toekomst interessant. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Slijkenburg.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, desktop, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als TLC Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene alles-in-1 providers kan dit max. 48 uur. Bij andere providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de organisaties verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Je kunt niet eindeloos opnemen. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
Veel leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als The QYOU Entertainment. Verder kun je ook regionale zenders kijken als DTV en je kunt kiezen voor Cartoon Network. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld HBO en het Meiden van Holland kanaal. Op de providers website kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Slijkenburg


Internet en tv vergelijken in Slijkenburg

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Slijkenburg. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, uitzending gemist, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Heldere voorwaarden
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Alle tv-zenders
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Ruime keuze
Goedkoop proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Ruime keuze
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Programma gemist
Aantrekkelijk korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Videotheek thuis
Cashback kortingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Gemakkelijk overstappen
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Glasvezel internet
Direct profiteren


Youfone

Momenteel alleen DSL
Ruime keuze
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gemakkelijke installatie
Scherpe prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Overal online TV kijken
Korting bij 1 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Begin gemist
Unieke korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Slijkenburg

Televisie kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de omgeving van Weststellingwerf zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Slijkenburg? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Schraard.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Slijkenburg.