Alles in 1 Slochteren Vergelijk alle providers en profiteer van kortingen tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Slochteren vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een innovatieve gedegen internetverbinding is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor thuiswerken, televisie kijken, rondsurfen, films streamen en nog veel meer. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost het abonnement mij?

Op basis van onze postcodetool vind je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (vooruitkijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Slochteren. Op die manier bespaar je al gauw €59 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of zoek je naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Dankzij onze tool check je behulpzame info en adviezen over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Slochteren.

Alle internet-providers

Vind de pakketten van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar tot wel €81 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn soorten breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Internet, tv en bellen Plinq.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de huizen beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daarom is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Slochteren biedt maar diverse kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Via glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Slochteren af te sluiten? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Gunstig Nadelig Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Keuze is zeer beperkt Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €52

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Slochteren?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grote jongens (KPN, Tele2, Online.nl, Telfort, XS4ALL, Ziggo) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 contracten kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een andere partij. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gespot? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meeste bedrijven werken samen met een overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor de afhandeling. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” internet- televisie- en bellen abonnement. Daarnaast letten zij er op dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, XS4ALL, Ziggo, KPN, Vodafone, Telfort hebben deze mogelijkheid. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Belangrijk: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Slochteren? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Bekende extra’s zijn korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis FOX Sports. Dankzij aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers lopen te koop met vaak het snelste internet. Soms tot wel 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden bekijk jij een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis spot je de internetsnelheid die benodigd is.


Wat ben je aan het doen? Welke snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn circa 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor websites bezoeken, E-bankieren, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via NLziet of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Sint Nicolaasga.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Slochteren. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om die reden vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in regio Slochteren?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via ons zoekscript vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Bekende voorbeelden zijn extraatjes zoals vooruitkijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist of dure zenderpakketten bijv. met zenders als Horse & Country TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te stimuleren behoren tot de mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Slochteren.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, laptop, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere zenders als VH1 Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige kabelaars is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij weer andere leveranciers kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle organisaties laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk hierbij aan TLC Entertainment. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals Deventer TV en je kunt kiezen voor Travel Channel. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met betaalde zenderpakketten evenals Voetbalkanaal of het Planet Turk televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Groningen.

alles in 1 in Slochteren


Internet en tv vergelijken in Slochteren

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Slochteren. Het is verrassend eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (extra zenderpakketten, begin gemist, live pauzeren.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Gratis modem
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Gratis nummerbehoud
Tijdelijke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Live pauzeren
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Heldere voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Programma gemist
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Snel en betrouwbaar
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Gratis ontvanger
Heel betaalbaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Digitaal tv-kijken
Unieke aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Gemakkelijk overstappen
Goedkope prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Installatiegarantie
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Vlugge activatie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
De alles in 1 oplossing
Introductiekorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Slochteren

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Ook in de buurt van Slochteren komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Slochteren? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Schuinesloot.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Slochteren.