Alles in 1 Sloten Vergelijk alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €74


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Sloten vergelijken en online bestellen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe gedegen verbinding met internet is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Maar welke aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van allesin1prijzen.nl vergelijk je alle kabelaars. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, online tv kijken, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Jij spot daaropvolgend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Sloten. Op die manier bespaar je al gauw €63 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Door allesin1prijzen.nl ontdek je praktische details over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Sloten.

Alle providers

Vind de prijzen van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid van wel 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €64 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding moet ik kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 abonnement KPN.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel Nederlanders te ontvangen. Het grootste voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 350 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. De negatieve kant van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Sloten heeft slechts een paar kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Dankzij glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Vereist voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet voorhanden bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Sloten beschikbaar? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Soort verbinding Pluspunt Nadeel Tarief
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €44
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Sloten?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Tele2, KPN, Vodafone, Ziggo, Online.nl, Telfort) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 deals duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding gespot? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
Veel internetproviders werken samen met een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, KPN, Tele2, Online.nl, Vodafone, Ziggo kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Plaats jouw bestelling online en en kies voor deze overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Sloten? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je hiervoor beloond. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je abonnement, extra MB’s en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Met behulp van soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers verkondigen hoge internetsnelheden. Vaak wel 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder lees jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid lees jij de benodigde snelheid.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn min of meer 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Per doelgroep vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor websites bezoeken, e-mailen, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als NLziet of Youtube. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Sint Pancras.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Sloten. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in regio De Friese Meren?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via ons zoekscript vergelijk je in een oogopslag alle spelers. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om modules als tv programma’s opnemen, live pauzeren, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als Stingray DJAZZ. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Sloten.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, laptop, en niet te vergeten de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals Ginx Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige organisaties kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle providers bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
Internet bedrijven bieden rond de 25 standaard zenders. Voorbeelden zijn zenders als VH1 Classic Muziek. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Seaport TV. Echter ook wereldwijd: NDR. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met betaalde zenderpakketten evenals Voetbalkanaal of het Euro Star televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Sloten


Internet en tv vergelijken in Sloten

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Sloten. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Zorgeloos online
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Vlugge activatie
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Moeiteloos overstappen
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Heldere voorwaarden
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Diverse pakketten
Goede voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Top serviceteam
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Alle bekende kanelen
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Gratis telefoonnummer
Scherpe aanbieding


Youfone

Met 26 HD zenders
Snelle levertijd
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Optionele zenderpakketten
Voordelige tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Vlugge activatie
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Videotheek thuis
Goede prijs/kwaliteit


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Sloten

TV-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. En ook in de regio De Friese Meren komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarbij heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet heb je al vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Sloten? En welke providers bieden het aan? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Sellingen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Sloten.