Alles in 1 Smakt Vergelijk online alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €54


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Smakt vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe bekwame verbinding met internet is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken het voor thuiswerken, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden, televisie kijken of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Door onze tool check je alle internetbedrijven. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, tv programma’s opnemen, begin gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij vindt vervolgens direct de goedkoopste alles in 1 provider in Smakt. Op die manier bespaar je al gauw €79 per jaar. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of uitsluitend voor internetten? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met allesin1prijzen.nl spot jij behulpzame info over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Smakt.

Alle internet-providers

Vergelijk de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 200MB plus veel uitbreidingspakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €81 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn voorbeelden van breedbandinternet. De vraag is: welk type verbinding past bij mijn wensen? Lees direct meer over 3-in-1 met glasvezel Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel gezinnen beschikbaar. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Smakt heeft slechts enkele kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Onmisbaar voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor veel mensen. Is glasvezel internet in Smakt leverbaar? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Positief Nadeel Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Smakt?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De populaire providers (Telfort, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Tele2, KPN) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal gespot? Overstappen gaat razendsnel met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders bieden een overstapservice. De aanstaande aanbieder regelt het papierwerk. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Vodafone, KPN, Telfort, XS4ALL, Online.nl hebben deze mogelijkheid. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Je telefoonnummer behouden kan ook als dat gewenst is.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Smakt? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €5,00 korting, extra veel mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Film1. Dankzij dergelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met enorme internetsnelheden. Vaak wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder tref je een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit lees jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn circa 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor E-bankieren, websites bezoeken, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Film1 of NPO. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Dit kan met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Sint-Maartensdijk.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Smakt. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in regio Venray?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools vergelijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zodra de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, routers, modems? Maak je geen gebruik van vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan opties die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Een hoop alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extra’s als uitzending gemist, begin gemist, online tv kijken of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Comedy Central Extra. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Smakt.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, PC, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld RTL 4.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Echter, bij andere leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Veel providers bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
Internet providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk aan kanalen als Nickelodeon Kids. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals OOG TV en internationale kanalen zoals Playboy Channel. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met premium zenderpakketten. Check o.a. Film1 of het Euro Star televisie-kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Limburg.

alles in 1 in Smakt


Internet en tv vergelijken in Smakt

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Smakt. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en noteer de samenstelling van het pakket (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (on demand films kijken, online tv kijken, begin gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Gratis modem
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Topkwaliteit TV
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Vlugge activatie
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Diverse pakketten
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Optionele zenderpakketten
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Moeiteloos overstappen
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Gratis telefoonnummer
Hoge korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Met gratis router
Eerste maanden korting


Youfone

Verschillende pakketten
Snelle levertijd
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Glasvezel internet
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Digitaal tv-kijken
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Gemakkelijke installatie
Simpele voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Smakt

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Venray wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (100 tot 400 Mbps), en zeer betrouwbaar. Tevens spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Smakt? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Sexbierum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Smakt.