Alles in 1 Smalle Ee Vergelijk online alle aanbieders en bespaar tot wel €87


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Smalle Ee vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een vlugge trouwe verbinding met internet is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor rondsurfen, social media, uploaden van bestanden, televisie kijken en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met de vergelijker ontdek je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, begin gemist, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Je spot daarna overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Smalle Ee. Start met vergelijken en bespaar zo €70 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met behulp van allesin1prijzen.nl doorzoek je uitgebreide details en tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Smalle Ee.

Alle internet-providers

Ontdek de deals van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van 100 MB en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €95 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een types breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet past bij mij? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 abonnement Tele2.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor heel veel consumenten beschikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met internet via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Smalle Ee biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Smalle Ee verkrijgbaar? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Voordelig Minpunt Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €48
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Smalle Ee?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (Telfort, Tele2, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Vodafone) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 afspraken kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket geselecteerd? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen werken samen met een overstapservice. De toekomstige aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het afhandelen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, XS4ALL, Vodafone, Tele2, Telfort, Online.nl geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Smalle Ee? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders adverteren met enorme internetsnelheden. Soms tot wel 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden vind je een handig overzicht. Per gebeurtenis tref je de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren ruwweg drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Per doelgroep tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan surfen, mailen, internetbankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Netflix of NPO. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Sint-Michielsgestel.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Smalle Ee. Hoe maak ik een goede keuze? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in de omgeving van Smallingerland?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module vind je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, modems, routers? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn modules als extra zenderpakketten, uitzending gemist, on demand films kijken of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals Ons. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterzijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Smalle Ee.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, Xbox, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verscheidene modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld NET 5.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige aanbieders kan dit tot 2 dagen. Bij andere internetproviders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle organisaties verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Additionele zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals National Geographic Channel Documentaire. Ook kun je ook regionale zenders kijken als VTV1. Echter ook wereldwijd: RTL Lounge. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Fox Sports of het Show TV televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Smalle Ee


Internet en tv vergelijken in Smalle Ee

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Smalle Ee. Dat is eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, begin gemist, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Optionele zenderpakketten
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Gratis modem
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Overal online TV kijken
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Gemakkelijke installatie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Glasvezel internet
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Stabiel netwerk
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Snelle levertijd
Maximaal voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Goede klantenservice
Lage tarieven


Youfone

Verschillende pakketten
Goede klantenservice
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Gratis ontvanger
Maximaal voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Stabiele verbinding
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Moeiteloos overstappen
Aantrekkelijk korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Smalle Ee

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Smallingerland zien we dit zeker terug. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet bestel jij tijdelijk al rond de gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Smalle Ee? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Sibculo.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Smalle Ee.