Alles in 1 Snakkerburen Vergelijk direct alle providers bespaar jaarlijks tot wel €56


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Snakkerburen vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle trouwe internetverbinding is hiervoor cruciaal. Onze internetverbinding gebruiken we voor rondsurfen, televisie kijken, films streamen, thuiswerken en steeds vaker voor online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van onze postcodetool bekijk je alle providers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer je postcode + huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (on demand films kijken, begin gemist, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Je treft daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Snakkerburen. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €97 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of een 100% internetaanbieder? Of zoek je naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Op basis van deze website ontdek jij handige informatie + tips over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Snakkerburen.

Alle internet-providers

Check de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot wel 200MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €63 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen categorieën breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, bellen en tv Caiway.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de Nederlanders toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. Snakkerburen heeft slechts enkele kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Snakkerburen af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Voordeel Negatief Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €35
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Snakkerburen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De grotere partijen (KPN, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Tele2) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding uitgekozen? Dit gaat moeiteloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de bedrijven bieden een overstapservice. De toekomstige partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Eveneens zien zij erop toe dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Telfort, Ziggo kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Van belang: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Snakkerburen? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan ontvang je korting. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Door dergelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten beloven steeds vaker met hoge snelheden. Vaak wel 500 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder tref jij een praktisch overzicht. Per online activiteit doorzoek je de minimale snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden plusminus 3 categorieën internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, social media, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Sirjansland.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Snakkerburen. Welk pakket past bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in de streek Leeuwarden?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Voorbeelden zijn aanvullende opties zoals extra zenderpakketten, on demand films kijken, tv programma’s opnemen of dure zenderpakketten met premium zenders zoals Nick Music. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Snakkerburen.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (smartphone, PC, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 8.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene kabelaars kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere tv-aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de providers verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan Discovery Channel Documentaire. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals ROS-Kabelkrant. Maar ook internationalen zoals Comedy Central Family. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met add-on zenderpakketten zoals Eredivisie live of het Euro Star kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Snakkerburen


Internet en tv vergelijken in Snakkerburen

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Snakkerburen. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (uitzending gemist, online tv kijken, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van een nieuw pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Tot 7 dagen terugkijken
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Pakket zelf samenstellen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Pakket zelf samenstellen
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Gemakkelijk uitbreiden
Welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Begin gemist
Welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Betrouwbaar netwerk
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Stabiele verbinding
Direct profiteren

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Moeiteloos overstappen
Maximaal voordeel


Youfone

Gratis Fox Sports
Met handige App
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Live pauzeren
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Snel en betrouwbaar
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Alle bekende kanelen
Scherpe welkomstcadeaus


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Snakkerburen

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de omgeving van Leeuwarden is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (50 tot 500 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Snakkerburen? Welke leveranciers doen dit? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Siddeburen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Snakkerburen.