Alles in 1 Sneek Ontdek alle aanbieders en bespaar tot wel €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Sneek vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: het mag niet langzaam zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge gedegen internet-connectie mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor onze studie, rondsurfen, social media, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Middels deze website tref je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt nadien rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Sneek. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €63 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van onze tool spot je handige informatie + tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Sneek.

Alle leveranciers

Bekijk de proposities van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €52 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een types breedbandinternet. Maar welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 alles apart NLE.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is eigenlijk voor alle huishoudens te ontvangen. Een grote pré van ADSL is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. Het nadeel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Sneek biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door middel van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Onmisbaar voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Sneek beschikbaar? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Positief Minpunt Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Sneek?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (KPN, Ziggo, Tele2, Vodafone, Online.nl, Telfort) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve zit je nooit zonder internet. Kan ik al overstappen? Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Veel aanbieders leveren de overstapservice. De nieuwe leverancier regelt dan alles. Denk aan het opzeggen van je oude bellen- televisie en internet abonnement. Daarna zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. KPN, XS4ALL, Online.nl, Telfort, Tele2, Ziggo bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Cruciaal: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Ook nummerbehoud is mogelijk als je die wilt meenemen.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Sneek? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn €5,00 korting, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Spotify. Door dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten beloven hoge internetsnelheden. Soms tot wel 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna vind jij een lijst met voorbeelden. Per handeling tref jij de benodigde snelheid.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden bij benadering 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor websites bezoeken, e-mailen, Social. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of NLziet. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Sittard.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Sneek. Hoe maak ik een goede keuze? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke internet providers zijn er in en rondom Súdwest-Fryslân?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met behulp van onze website vergelijk je in een oogopslag alle spelers. Zo snel jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit extra’s als online tv kijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als Comedy Central Extra. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen zijn mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Sneek.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, laptop, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Discovery Channel Documentaire.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige partijen kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Veel aanbieders verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Additionele zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals MTV Rocks Muziek. Daarentegen heb je vaak toegang tot regionale kanalen als TV Flevoland. Of wat dacht je van: Passie TV. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met add-on zenderpakketten. Check o.a. FOX of het Samanyolu Avrupa tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Sneek


Internet en tv vergelijken in Sneek

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Sneek. Dat is eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, extra zenderpakketten, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Gratis nummerbehoud
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Moeiteloos overstappen
2 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Gemakkelijke installatie
Scherpe aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Uitzending gemist
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Tot 7 dagen terugkijken
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Binnen 6 weken actief
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Pakket zelf samenstellen
Goede welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Goede klantenservice
1 jaar aanbieding


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Alle tv-zenders
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Gratis nummerbehoud
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Vlugge activatie
Voordelige prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Ruim aanbod zenders
Hoge aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Sneek

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Súdwest-Fryslân zien we dit zeker terug. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), en zeer betrouwbaar. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: internet en TV via glasvezel is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Sneek? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Siebengewald.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Sneek.