Alles in 1 Stevensweert Check alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Stevensweert vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe stabiele verbinding tot het internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor rondsurfen, downloaden van bestanden, films streamen, internetbankieren en steeds vaker voor online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Met behulp van allesin1prijzen.nl tref je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je treft daarna meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Stevensweert. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €53 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Via ons zoekscript tref je uitgebreide informatie + tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Stevensweert.

Alle internet-aanbieders

Vind de prijs van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheid tot 200 mb/s plus handige interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €88 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Alleen, welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet en tv pakket OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de gezinnen verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel honderden MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. Nadeel hiervan is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Stevensweert heeft maar 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Met glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Voorgeschreven voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Stevensweert beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Voordelig Negatief Kosten
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €49
3. Glasvezel Meest snelle internet Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Stevensweert?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Tele2, XS4ALL, Online.nl, KPN, Telfort, Vodafone) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers werken met deze overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Tevens letten zij er op dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Ziggo, Tele2, Vodafone, KPN, XS4ALL werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Stevensweert? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, dubbele data, en andere extraatjes als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door gebruik te maken van combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers verkondigen hoge internetsnelheden. In de regel wel 450 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder bekijk je een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling tref jij de benodigde snelheid.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn plusminus drie verschillende segmenten. instap, standaard en grootverbruik. Per doelgroep tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor social media, surfen, internetbankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je online video’s op Youtube of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Standdaarbuiten.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Stevensweert. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in regio Maasgouw?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals routers, modems, wifi-versterkers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit modules als begin gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of premium zenderpakketten met premium zenders zoals VH1. Heb je dit wel echt nodig? Juist door deze extra’s zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Stevensweert.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (iPad , consoles, of “ouderwets” op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van overige zenders zoals Discovery Channel Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij enkele partijen kan dit slechts een paar dagen. Bij andere partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Steeds meer internetproviders verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Voorbeelden zijn zenders als Eurosport 1 Sport. Eveneens kun je ook regionale zenders kijken als AVULO. Echter ook wereldwijd: BBC One. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het X-MO televisie-kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Stevensweert


Internet en tv vergelijken in Stevensweert

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Stevensweert. Dat is eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (on demand films kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenVoordelige tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Supersnel via Glas
Tijdelijke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Vlugge activatie
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Met handige App
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Goedkoop vast bellen
Lage tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Met handige App
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Betrouwbaar netwerk
Tijdelijke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Interactieve televisie
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Snelle levertijd
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Digitaal tv-kijken
Goede voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Binnen 6 weken actief
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Gemakkelijke installatie
Hoge aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Stevensweert

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de omgeving van Maasgouw wordt dit bevestigd. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet heb je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Stevensweert? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen resultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Soerendonk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Stevensweert.