Alles in 1 Steyl Check alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €94


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Steyl vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve bekwame internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, films streamen, uploaden van bestanden, rondsurfen of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat is het maandtarief?

Door allesin1prijzen.nl tref je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (uitzending gemist, online tv kijken, vooruitkijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je doorzoekt daarna meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Steyl. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €69 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met de vergelijker doorzoek je behulpzame informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Steyl.

Alle providers

Achterhaal de prijs van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €82 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 alles apart Stipte.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de gezinnen voorhanden. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Woon je in afgelegen gebied? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten bereik je maximale snelheden van +/- honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Steyl heeft een beperkt aantal kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Megabit per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Cruciaal voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Steyl beschikbaar? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordeel Minpunt Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Steyl?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, KPN, Ziggo, Online.nl, Vodafone, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgekozen? Dit is ongecompliceerd door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders bieden een overstapservice. Jouw toekomstige provider zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk aan het afzeggen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Daarnaast letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. KPN, Vodafone, Online.nl, Ziggo, Telfort, Tele2 doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Let op: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Steyl? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Elke maand opnieuw kortingen, dubbele data, of iets als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met behulp van zulke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers verkondigen hoge internetsnelheden. Gangbaar is dit 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hier beneden doorzoek jij een lijst met voorbeelden. Per handeling doorzoek jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over ruwweg 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Light users (voor het minimale werk)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Niet meer dan 1 device online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en stream je films via Netflix of Pathé Thuis. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Staphorst.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Steyl. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke leveranciers zijn er in de omgeving van Venlo?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, routers? Geen interesse in vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extraatjes zoals vooruitkijken, begin gemist, extra zenderpakketten of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Adult Channel. Wil je hier echt gebruik van maken? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Steyl.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Op allerlei devices (mobiele telefoon, computer, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als Discovery Channel Documentaire.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele aanbieders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Echter, bij andere providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Extra zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk aan kanalen als History Documentaire. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals TV Flevoland en internationale zenders als Eén. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live of het LBC Europe tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Limburg.

alles in 1 in Steyl


Internet en tv vergelijken in Steyl

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Steyl. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (begin gemist, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van een nieuw pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Zorgeloos online
Simpele voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Meerde add-ons
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Installatiegarantie
Goedkoop proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Overal online TV kijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Ruime keuze
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Met radiozenders
Introductiekorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Met handige App
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Interactieve televisie
Nieuwe klanten bonus


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Binnen 6 weken actief
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Meerde add-ons
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Goedkoop vast bellen
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelGratis modem
Welkomstkorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Steyl

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt Venlo zijn er steeds meer mogelijkheden. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (100 tot 400 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Evenzeer staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Steyl? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Soest.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Steyl.