Alles in 1 Stokkum Ontdek alle providers en ontvang een voordeel tot €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Stokkum vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe goede verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. We internetten voor 0 of online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Door onze postcodetool tref je alle providers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (tv programma’s opnemen, live pauzeren, uitzending gemist) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij spot daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Stokkum. Start met vergelijken en bespaar zo €85 per jaar. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Het kan allemaal! Middels de vergelijker bekijk je uitvoerige informatie + tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Stokkum.

Alle aanbieders

Achterhaal de proposities van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid oplopend tot 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €51 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een genres van breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 pakket Tweak.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor bijna alle Nederlanders beschikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Belangrijk: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Stokkum heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor veel mensen. Is glasvezel internet in Stokkum beschikbaar? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Soort verbinding Gunstig Ongunstig Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €40
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Stokkum?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat kan snel online. De grote jongens (Tele2, Vodafone, Online.nl, Ziggo, XS4ALL, KPN) hebben hierover afspraken gemaakt. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers werken met deze overstapservice. De toekomstige partij zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat alles op tijd wordt omgezet.Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, XS4ALL, Tele2, Online.nl, Vodafone, Ziggo doen hieraan mee. Een scherp contract gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Cruciaal: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Stokkum? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Je moet dan denken aan extraatjes als kortingen, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Met dank aan deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders beloven vaak het snelste internet. Doorgaans 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna lees jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid tref jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden om en nabij 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor Social, websites bezoeken, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en maak je gebruik van o.a. Netflix of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Stavenisse.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Stokkum. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in en rondom Montferland?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, modems, routers? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor services die je niet gebruikt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Vaak gaat het om modules als begin gemist, extra zenderpakketten, live pauzeren of dure zenderpakketten met extra zenders zoals Lite TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn opties. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Stokkum.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, Playstation, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met diverse modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als VH1 Classic Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal tv-aanbieders kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer providers bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Meer zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als MTV Brand New Muziek. Daarentegen kan je kijken naar regio omroepen zoals KempenTV en internationale kanalen zoals Family7. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live of het TVBS kanaal. Op de providers website check je het complete aanbod zenders voor Gelderland.

alles in 1 in Stokkum


Internet en tv vergelijken in Stokkum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Stokkum. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, online tv kijken, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Interactieve televisie
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Betrouwbaar netwerk
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Tot 7 dagen terugkijken
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Gratis nummerbehoud
Direct profiteren

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Alle bekende tv-zenders
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Moeiteloos overstappen
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Gemakkelijk overstappen
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Goedkoop vast bellen
Scherpe korting


Youfone

Verschillende pakketten
Met gratis router
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Stabiel netwerk
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Meerde add-ons
Goedkope prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Ruime keuze
Direct profiteren


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Stokkum

Televisie kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Montferland is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is alleen voor mensen met geld. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Stokkum? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Sommelsdijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Stokkum.