Alles in 1 Strijen Vergelijk online alle aanbieders en bespaar tot wel €74


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Strijen vergelijken en online overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge bekwame internetaansluiting mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor films streamen, onze studie, televisie kijken, downloaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van onze postcodetool ontdek je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (live pauzeren, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Je treft direct overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Strijen. Dit levert een forse besparing op, tot wel €52 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of wil je een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Op basis van deze website vind je praktische informatie over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Strijen.

Alle aanbieders

Achterhaal de prijzen van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 200MB plus diverse extra zenders.

Korting op je internetpakket

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €90 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn de bekendste genres van breedbandinternet. Alleen, welke verbinding is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 alles apart Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de huishoudens verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Strijen heeft een beperkt aantal kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet voorhanden voor veel mensen. Is glasvezel internet in Strijen aanwezig? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordelig Nadelen Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €45
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Strijen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De populaire providers (KPN, Tele2, Ziggo, Online.nl, Vodafone, Telfort) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten kan jij eens per jaar aanpassen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? De overstap is eenvoudig met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties leveren de overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Telfort hebben deze mogelijkheid. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij deze aanbieding direct online bestellen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Cruciaal: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemt men in de volksmond quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Strijen? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Bekende extra’s zijn korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis Film1. Met behulp van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers beloven hoge internetsnelheden. Vaak wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder vind je een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis lees jij de internetsnelheid die benodigd is.


Activiteit Welke snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We ontwaren ongeveer 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor social media, internetbankieren, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op NLziet of Film1. Online met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Steenwijk.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Strijen. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om je de goede richting in te wijzen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in de buurt van Strijen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript check je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om extra diensten als vooruitkijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Fashion TV. Wil je hier echt gebruik van maken? Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Strijen.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (tablet, PC, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als National Geographic Channel Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige alles-in-1 providers kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer internetproviders laten je tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals VH1 Classic Muziek. Daarbij heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Graafschap TV. Maar ook internationalen zoals WDR. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime en het X-MO televisie-kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Zuid-Holland.

alles in 1 in Strijen


Internet en tv vergelijken in Strijen

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Strijen. Dat is eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (live pauzeren, begin gemist, vooruitkijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Betrouwbaar netwerk
Goede welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Met extra zenderpakketten
Goedkope prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Uitzending gemist
Sportgoedkoop

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Snelle levertijd
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Pakket zelf samenstellen
Maximaal voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Alle bekende kanelen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Met extra zenderpakketten
Direct profiteren

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Programma gemist
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Met gratis router
Goede voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Pakket zelf samenstellen
Maandelijkse korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Snel en betrouwbaar
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Gratis nummerbehoud
Scherpe aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Strijen

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Strijen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is vliegensvlug (50 tot 100 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Verder biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiekun je al laten aansluiten vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Strijen? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Spankeren.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Strijen.