Alles in 1 Stroobos Vergelijk online alle aanbieders profiteer van kortingen tot €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Stroobos vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en solide aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor rondsurfen, films streamen, thuiswerken, televisie kijken en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Dankzij deze website vind je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies extra’s voor interactieve televisie (uitzending gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij doorzoekt aansluitend zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Stroobos. Op die manier bespaar je al gauw €97 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Met allesin1prijzen.nl vergelijk jij uitgebreide details over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Stroobos.

Alle providers

Check de aanbiedingen van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot 500MB plus diverse extra zenders.

Bestel het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €89 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allemaal types breedbandinternet. Echter, welke internetverbinding is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 abonnement T-Mobile.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor heel veel woningen te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is de keuzevrijheid. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Stroobos biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? D.m.v. glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Megabit per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Voorgeschreven voor de heavy users. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Stroobos beschikbaar? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Internetverbinding Voordeel Nadeel Tarief
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €38
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Meest snelle internet Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Stroobos?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (Telfort, Vodafone, Tele2, KPN, Online.nl, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap regelt je provider dit allemaal. Hierdoor blijf jij gegarandeerd online. Kan ik de overstap al maken? De meeste alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? Dit is ongecompliceerd met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de organisaties bieden de overstapservice. De nieuwe leverancier regelt het papierwerk. In het bijzonder het opzeggen van je oude bellen- televisie en internet abonnement. Eveneens regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Vodafone, Ziggo, Online.nl, Tele2, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan je het nieuwe pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen in het kader van vaste telefonie.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Stroobos? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn €5,00 korting, dubbele data, en andere extraatjes als gratis Netflix. Met behulp van aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Doorgaans 100den Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna lees je een lijst met voorbeelden. Per werkzaamheid vind jij de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Geschatte snelheid?/th>
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over min of meer drie verschillende segmenten. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor websites bezoeken, E-bankieren, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Film1 of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Steggerda.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Stroobos. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in de streek Achtkarspelen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met onze vergelijker check je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extra’s als live pauzeren, on demand films kijken, tv programma’s opnemen of dure zenderpakketten met kanalen als MTV Music. Wil je hier echt gebruik van maken? Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen behoren tot de mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Stroobos.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, computer, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als Brava Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal leveranciers kan dit tot 2 dagen. Bij andere providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle organisaties bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
Alle providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als MTV Brand New Muziek. Daarentegen kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Boschtion en internationale kanalen zoals Horse & Country TV. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met extra zenderpakketten. Check o.a. Film1 of het TeVeSur televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Stroobos


Internet en tv vergelijken in Stroobos

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Stroobos. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (live pauzeren, begin gemist, online tv kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Overal online TV kijken
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Met extra zenderpakketten
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Tot 7 dagen terugkijken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Interactieve televisie
Voordelig proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Met extra zenderpakketten
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Diverse pakketten
Unieke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Goedkoop vast bellen
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
HD-zenders kijken
Unieke aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Met gratis router
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Alle bekende tv-zenders
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Met gratis router
Maximaal voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Meerde add-ons
Scherpe aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Stroobos

Digitale televisie en internet via glasvezel is erg populair. In en rondom Achtkarspelen zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je om je heen nog wel eens hoort: internet en TV via glasvezel is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen heb je al vanaf €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Stroobos? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Spier.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Stroobos.