Alles in 1 Surhuizum Check alle aanbieders profiteer van kortingen tot €53


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Surhuizum vergelijken en meteen overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve gedegen internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor thuiswerken, onze studie, uploaden van bestanden, films streamen en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Op basis van onze postcodetool check je alle providers. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, vooruitkijken, online tv kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je doorzoekt daaropvolgend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Surhuizum. Start met vergelijken en bespaar zo €66 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Op basis van de vergelijker ontdek jij uitvoerige informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Surhuizum.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de prijs van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 200 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Korting op je internetpakket

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €57 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Echter, welke verbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 pakket Fiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de huizen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Surhuizum heeft een beperkt aantal kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Via internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Surhuizum af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordelen Nadelig Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traagste verbinding Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Matig leverbaar Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Surhuizum?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (Tele2, Ziggo, Telfort, KPN, Online.nl, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? De meeste alles-in-1 producten kan jij eens per jaar aanpassen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. je kunt dan overgaan naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders bieden de overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het afzeggen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Ziggo, XS4ALL, Tele2, Telfort, Vodafone doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook als dat gewenst is.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Surhuizum? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Elke maand opnieuw €5,00 korting, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door gebruik te maken van zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internetproviders beloven vaak het snelste internet. Soms tot wel 425 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna vind jij een praktisch overzicht. Per online activiteit lees je de geschatte snelheid.


Wat doe je? Welke snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien door de bank genomen 3 verschillende internet-users: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor Social, e-mailen, E-bankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. Film1 of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dit kan met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Stevensbeek.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Surhuizum. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in regio Achtkarspelen?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je snel welke leveranciers er zijn. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als routers, data-kabels, modems? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor opties die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit extra’s als tv programma’s opnemen, online tv kijken, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als BBC Entertainment. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Surhuizum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Met behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (tablet, Xbox, en niet te vergeten de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld NET 5.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene alles-in-1 providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Veel aanbieders laten je TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Brava Muziek. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Seaport TV en internationale kanalen zoals Discovery Science. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Ziggo Sport of het MAX tv-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Surhuizum


Internet en tv vergelijken in Surhuizum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Surhuizum. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en noteer de samenstelling van het pakket (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (extra zenderpakketten, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
De alles in 1 oplossing
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Vlugge activatie
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Glasvezel internet
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Met extra zenderpakketten
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Actief in enkele weken
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Installatiegarantie
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Gemakkelijk overstappen
Goede voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Digitaal tv-kijken
Scherpe prijzen


Youfone

Met YoufoneTV app
Top verbinding
Unieke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Live pauzeren
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Actief in enkele weken
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Snel en betrouwbaar
Direct profiteren


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Surhuizum

Interactieve televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. En ook in de regio Achtkarspelen is dat niet anders. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Surhuizum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Spijkerboor.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Surhuizum.